Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: krátké disciplíny a hlasování o nich + poděkování


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 25.5.2009 22:33:54, z adresy: 88.198.60.8

"Dovolat se do Londyna trvalo několik minut (v současné době pár sekund)...Kratší disciplíny tak ani moc nepřícházely na mysl. "

Sosno, že ty si vždycky vybereš jen tu část, která není zas tak relevantní. Kdyby jsi si vybral ony šachy, pak by jsi viděl jasnou paralelu. Dříve se šachové partie hráli tuším na 40 tahů za 2 hodiny pro každého, partie se hráli 8 hodin a boj o titul trval i měsíc. Nyní se hraje s 2 hodinami na celou partii a vítěz je znám za týden.

Jinak nikoho urazit jsem nechtěl, jen jsem se z pohledu celé společnosti zamyslel nad tím, proč se v OB uplatnila disciplína, kterou já osobně považuji pro amaterský výkonostní sport za příliš náročnou jak z pohledu pořadatele tak z pohledu závodníka. Pokud máš jiná vysvětlení, tak se je opravdu rád dozvím.




>klasika je disciplina z historie, kde vsechno bylo delsi. Dovolat se do Londyna trvalo několik minut (v současné době pár sekund)...Kratší disciplíny tak ani moc nepřícházely na mysl.
>

>Aha, už je mi zase něco z tvých analýz jasnější...
>
>A podobné perly jsou i B, C, D i E. Já bych tvé názory nazval vymývání mozků nemyslících, pokud je starší nebudou brát rovnou jako urážku. A řekl bych, že zarputile popisuješ, co jsi nezažil a nejvýše o tom četl. To se dnes učí takové bludy ve školách?
>
>Taktéž nám rostla na nohou kopyta, a s tím se nic jiného než klasika opravdu nedalo běhat.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)