Re: Re: Re: Opak je pravdou


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: JJ , posláno: 2.6.2009 10:31:52, z adresy: 87.118.104.203

"Ta zbytková skupina ale už moc velká není co?"

no ale vždyť to píšu, klasiku převážně obhahují ti, co ji ani sami řádně neběhají.
Já bych místním milovníkům klasiky doporučil, ať si dají přes léto za cíl, že na podzim vyhrají MČR na klasice, a pak se těším na tu sadu příspěvků, že je to opravdu z lidského hlediska pro většinu běžců "out of question", prostě to nejde, jsme jenom lidi, co mají x jiných zábav než trénovat ultradlouhé běhy x hodin denně a pak zbytek dne prospat.

Dělání z OB ultravytrvalecký sport je zřejmá chyba a odrazuje to spoustu běžců v ČR od vrcholového či skorovrcholového běhání.

pro Bestíka:
na závody jsem nejezdil z důvodu zhrození se úrovně diskutování na české OB scéně (musím zaklepat, dost se to zlepšilo) a zároveň jsem tím kompenzoval svůj čas strávený zde. Nyní se již běhat opět chystám, dokonce jsem mezitím vymyslel i nové tréninkové metody.




>Ta zbytková skupina ale už moc velká není co? Hele, počkej až ty řady prořídno, jak tu předpovídáš, jestli prořídnou. A pak nám tu teprv hlásej konec klasiky.
>
>>Protože pokud se podívám na strukturu stoupenců klasiky, tak to jsou:
>>
>>1) výkonostní běžci z elity, co se na ni jsou schopni připravit
>>- těch ale bude ubývat, výkonost zde rapidně klesá
>>
>>2) výkonostní běžci z Áček - zde bych řekl, že postupem času budou stále více ubývat - přecházet k bikům, které jsou přeci jenom míň náročné apod.
>>
>>3) hobby běžci - ti obvykle ani pořádnou klasiku na 90´ pro vítěze elity neběží, většinou jsou to ty zkrácené na 60-70´ pro vítěze, čili ti obhajují něco, v čem ani sami nezávodí
>>
>>4) veteráni - ti mají vždy možnost přeskočit o kategorii výš, jejich klasika je navíc delkově stejná jako middle v H21
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)