Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: krátké disciplíny a hlasování o nich + poděkování


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Boran , posláno: 23.5.2009 0:55:46, z adresy: 193.86.65.29

JJ, kdyby jsi misto toho narikani ze nemas na klasiku a vsechny tve vymluvy (skolne a pod) zacal trochu trenovat, tak bys klasiku treba i rozumne ubehnul. Klasika vzdycky byla kralovska disciplina OB a doufam, ze tak zustane i do budoucna. Vzpominam na 90-ta leta, kde oba vikendy byla klasika z casy viteze cca 100 -110 min. To se taky trochu vice trenovalo a nikdo neprskal, ze na to nema.

>já myslím, že ta anketa by smysl měla, to jak by byla vypovídající, je samozřejmě ve hvězdách.
>
>řekl bych, že je zde v dospělých velká spousta závodníků, co může mít na krátkých tratích velký potenciál, ale v současné chvíli se pro ně jen na ně nevyplatí trénovat, jelikož je málo závodů. Takže to pak končí takovým tím výkonostním paběrkování, na klasice to nějak odběhnou a na middle jsou zase pomalý.
>
>No, a otázkou je, zda je počet a zájem takových závodníků natolik velký, aby se vyplatilo budovat soutěže na krátkých tratích pro ně jakoby navíc, tedy stavět o 1-2 tratě navíc.
>
>Konzervativní většina je mi jasná, dokonce si myslím, že by spíše uvítala formát klasika + zkrácená.
>
>S těmi sprinty máš pravdu, ale nejsou k sobě nijak propojeny, nedá se z jednoho závodu postoupit do hlavní soutěže apod. Ale to myslím, že se bude postupem času měnit, až bude stoupat kvalita (a hlavně regulérnost, já jsem na oblastích snad regulérní sprint neběžel) oblastních sprintových závodů.
>
>Pro Petra Hroudu:
>Bylo to samozřejmě za Rakouska-Uherska, Schumpeter byl nejmladším profesorem v dějinách této říše. Ovšem v Černovci(y) se mu nelíbilo, už po 2 měsících prohlásil své kolegy z profesorského sboru za maloměšťáky a jal se objevovat kouzlo nočního života. Co si budeme nalhávat, zůstalo mu to i v době, kdy byl ve Vídni ministrem financí a poté hlavním bankéřem místní banky (která pak zkrachovala a on s ní, to byly ještě zlaté časy, kdy za výsledky banky nesli bankéři osobní odpovědnost).
>
>
>
>
>>Jen kratce: Jirko, nema (bohuzel) smysl delat anketu na webu, co kdo chce behat a jak mit poskladane vikendy, protoze hoooodne velka cast jezdi na zavody, aniz by se po nich na internetu pidila. Proste jedou nekam na vikend na Becka a az cestou se dozvidaj, jestli to jsou dve klasiky, nebo kdy se co bezi. A myslim, ze velka cast z nich jsou konzervativci, kteri by dalsi zkracovani pobytu v lese odmitali...
>>
>>Takze vysledek ankety by vubec nemusel byt vypovidajici...
>>
>>A kdyz uz mam hlasovat, tak jsem pro zachovani stavajiciho stavu. Sprinty se totiz zacinaj probojovavat samy. Treba i v utery odpoledne, ale lidi si je najdou..
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)