Re: Re: Re: Re: Re: myšlenkové stereotypy - zánik volby postupů


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jj , posláno: 25.9.2009 17:51:44, z adresy: 66.35.1.170

„A za našich dob byla vždycky na potvoru celá špička v zahraničí na nějakých důležitějších nedůležitých závodech. Dnes tam jsou dokonce dlouhodobě. To nemá řešení. A klasika za klasických dob byla dvoudenní, pravda mistrovstvi jednodení a druhý den běžela část účastníků v únavě štafety.“

Pravděpodobně jsme si Sosno nerozuměli, jelikož já jsem psal převážně o mistrovství světa = hledal jsem důvody, proč na těhlech grafech - http://janzic.blogspot.com/2009/09/ztraty-na-ms.html - není vidět, že se zmenšují rozdíly mezi 1.,2., atd. závodníkem. Na tom grafu jsem chtěl demonstrovat, že důležitost volby postupu se zmenšuje a rozhoduje technická připravenost do dohlédavek a fyzická kondice.

Jinak u českého MČR na klasice je celkem zřejmé, že je tak 10 závodníků, co je natolik dobře trénovaných, že je jim jedno, zda mají den předem zátěž navíc či nikoli, a pak je zbytek. Ale systém kvalifikací je zase docela zábavný, čili je to vlastně jedno, jakou strukturu má MČR na KL, pokud tedy nepatříš do onoho zbytku a máš ambice se umístit.




>závod na klasice neběží celá špička a část účastníků běží v únavě - jó to bylo vždycky, hlavně, že v únavě došli potichu do tělocvičny.
>
>A za našich dob byla vždycky na potvoru celá špička v zahraničí na nějakých důležitějších nedůležitých závodech. Dnes tam jsou dokonce dlouhodobě. To nemá řešení. A klasika za klasických dob byla dvoudenní, pravda mistrovstvi jednodení a druhý den běžela část účastníků v únavě štafety.
>
>A jako veterán se přimlouvám alespoň za jednodenní veteraniády - kdo má dvě veteránské klasiky ve veteránském věku vydržet.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)