Re: Re: Re: prioritaire k víkendovému zasedání


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 20.11.2008 15:04:07, z adresy: 195.113.47.232

"Opět sis neodpustil narážku na ty, kdo s tebou nesouhlasí." - nesouhlasit znamená napsat argument, proč nesouhlasím. To zde spoustu lidí neprováděla, místo toho neustále hledala důvody, proč se vůbec snažím soutěže změnit.



>ad1) již jsem vyřešil někde jinde (osobně si myslím, že by tyhle nominační závody měli být otevřené pro všechny, čili běžec z Prahy se může nominovat z Vysočiny apod.)
>
>ad2)
>rankingy jsem si provedl (může každý, zabere to cca 1 minutu v Excellu), rozdělení soutěží na krátké, dlouhé, sprinty je nad moje schopnosti
>
>ad3 a ad4) vše je součastí dlouhodobého plánu (placeného neziskovkami) na zvýšení soutěživosti v OB, čili bych to nezatracoval
>
>
>>ad 1) Tohle je krok zpět, nevím jak chceš porovnávat jednotlivé oblasti (např. někde postoupí i skutečný "looser" a máš další nespravedlnost). Možná, žes to v některém příspěvku geniálně vyřešil, nemám ale čas se probírat půlkou BENu, zvlášť když 4/5 toho co sem píšeš je jenom plevel řešící osobní útoky.
>>
>>Navíc, čeho chceš touhle změnou dosáhnout? Aby si MČR zaběhl i člověk s výkoností kolem 150. místa v rankingu, který ale chudák-zrovna-nemá-dost-závodů? Takového mi není líto! Teprv pokud by se na MČR nedostávali lidé s výkoností do 50. místa (prostě ten, kdo má šanci se dostat do A-finále), máme problém, který stojí za to řešit. Ukaž mi takové lidi.
>>
>>Jiná věc je sprint, tam by nějaká možnost kvalifikace mimo hlavní ranking být měla. Skutečně se totiž stává, že dobrý závodník běžet nemůže. Já znám třeba Jiřího Jansu, možná jich bude i víc :).
>>
>>ad 2)
>>"využití těchto rankingů by první rok mohlo být jen zkušební"
>>Zkoušku svých návrhů jsi mohl provést už na letošním rankingu!!! Stačí ho jen přepočítat v excelu, a jestli ne, aspoň bys viděl, jak jsou tvoje nápady pracné.
>>Proč svoje návrhy nedotáhneš do konce, neukážeš konkrétní dopady? Čas na to evidentně máš... Místo toho chrlíš další nepromyšlené změny. To mi na tobě vadí nejvíc.
>>
>>ad 3) "soutěže E a A a B na nároďácích dle mě nemají šťávu, jelikož v nich nakonec vždy jde jen o ty rankingové body"
>>Co je to proboha za blábol? Vidíš snad do hlavy všem závodníkům H21?
>>
>>ad závěr) Opět sis neodpustil narážku na ty, kdo s tebou nesouhlasí. O co ti jde? O věcné návrhy těžko, to bys takové pindy vynechal. Spíš mám dojem, že si tu jenom honíš triko a předvádíš svůj ostrovtip. Proč ne, k tomu je BEN ideální, ale nemíchej to s vážně míněnými příspěvky. Nebo se pak nediv, že tě občas někdo pošle do prdele.
>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)