Re: prioritaire k víkendovému zasedání


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tomáš Leštínský , posláno: 20.11.2008 7:36:24, z adresy: 80.188.37.130

Ad 1) To umožňuje i současný systém.

Ad 2) Mám silné pochybnosti hraničící s jistotou, že někdo bude chtít platit za to, aby byl v rankingu. Proto ponechat současný systém a nechat JJ, ať si počítá ostatní.

Ad 3) Soutěže jsou dobré.

Ad 4) neřeším

A ta poznámka na závěr jistě nebyla v duchu "podle sebe soudím tebe" ;)

>1) nominace z oblastí na MČR
>tohle téma jsme zde již prodiskutovali tolikrát, že není třeba ho opakovat. Jen tedy vzpomenu, že aby nebyl start na MČR zadarmo, snížil bych počet startujících z rankingu na např. 160 (u sprintu 50) a zbytek doplnil závodníky z nominačních závodů (otevřené přebory oblastí, jiné vypsané závody jako nominační (zde jen dodám, že jelikož klasika je na až podzim (a sprint v budoucnu rovněž), dle mě by mohl být i nějaký závod v létě na vícedenních vypsán jako nominační)
>
>už tímhle se vyřeší víceménně všechno, MČR bude opět vrcholem sezóny, na který se bude mít šanci nominovat každý. Půjde pak o férové soutěžení těch nejlepších orientačních běžců v dané sezóně.
>
>2) rozdělení rankingu na sprint, krátkou a klasiku -
>využití těchto rankingů by první rok mohlo být jen zkušební, bez přímého využití v soutěžích, aby se vidělo, zda je to zajímavé či nikoli (jen dodám, že k větší náročnosti výpočtu bych navrhoval poplatek za vedení jména v rankingu)
>
>3) soutěže E a A a B na nároďácích dle mě nemají šťávu, jelikož v nich nakonec vždy jde jen o ty rankingové body. Ale zde recept neznám, navrhoval jsem:
>- jakýsi systém lig (s postupama a sestupama + více kategorií než současné 3-4)
>- doplnění nasazování podle krátkodobého rankingu (místo divoké karty), aby se běžci rychleji pohybovali v rámci soutěží směrem vzhůru a směrem dolů
>
>ale třeba to je subjektivní pocit a soutěže jsou dobré
>
>4) vyřešení statutu R licence (proč ji není možné vyběhnout na jednotlivých závodech českého poháru)
>
>tak asi tak, už teď se velmi těším na reakce postpubertálních výrostků řešících mé "privat affairs" (kluci, příspěvky sem jsou ztrátou času, raději najeďte na www.planetrosenberg.cz, zaplaťte těch pár šupů a dělejte to, co vám v životě jde nejlíp)
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)