Re: Re: prioritaire k víkendovému zasedání


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 20.11.2008 8:21:59, z adresy: 195.113.58.192

Ad 1) umožňuje to ve velmi omezené míře (a na sprint vůbec)

Ad 2) za všechno se platí, myslím, že v kategorii H21 už neběhají běžci co nemají např. 100-200kč,,, současná "levnost" je na úkor kvality

Ad 3) to jsem rád, mě přišlo, že tam už jezdí jen líná soutěžní lůza, co se tam jede před ostatními demonstrativně opít, aby tak ukázala svůj šťastný život. Ale tak asi jsem se spletl a problém nebude v nezajímavých soutěžích

Ad 4) pomůže to někomu, kdo se škrábe z nuly zpět

pornobranže je stejně jako BEN zajímavý sociologický fenomén, při úrovni některých diskuterů mě napadá, zda se nerekrutují právě z Rosenbergovi bandy


>Ad 1) To umožňuje i současný systém.
>
>Ad 2) Mám silné pochybnosti hraničící s jistotou, že někdo bude chtít platit za to, aby byl v rankingu. Proto ponechat současný systém a nechat JJ, ať si počítá ostatní.
>
>Ad 3) Soutěže jsou dobré.
>
>Ad 4) neřeším
>
>A ta poznámka na závěr jistě nebyla v duchu "podle sebe soudím tebe" ;)
>
>>1) nominace z oblastí na MČR
>>tohle téma jsme zde již prodiskutovali tolikrát, že není třeba ho opakovat. Jen tedy vzpomenu, že aby nebyl start na MČR zadarmo, snížil bych počet startujících z rankingu na např. 160 (u sprintu 50) a zbytek doplnil závodníky z nominačních závodů (otevřené přebory oblastí, jiné vypsané závody jako nominační (zde jen dodám, že jelikož klasika je na až podzim (a sprint v budoucnu rovněž), dle mě by mohl být i nějaký závod v létě na vícedenních vypsán jako nominační)
>>
>>už tímhle se vyřeší víceménně všechno, MČR bude opět vrcholem sezóny, na který se bude mít šanci nominovat každý. Půjde pak o férové soutěžení těch nejlepších orientačních běžců v dané sezóně.
>>
>>2) rozdělení rankingu na sprint, krátkou a klasiku -
>>využití těchto rankingů by první rok mohlo být jen zkušební, bez přímého využití v soutěžích, aby se vidělo, zda je to zajímavé či nikoli (jen dodám, že k větší náročnosti výpočtu bych navrhoval poplatek za vedení jména v rankingu)
>>
>>3) soutěže E a A a B na nároďácích dle mě nemají šťávu, jelikož v nich nakonec vždy jde jen o ty rankingové body. Ale zde recept neznám, navrhoval jsem:
>>- jakýsi systém lig (s postupama a sestupama + více kategorií než současné 3-4)
>>- doplnění nasazování podle krátkodobého rankingu (místo divoké karty), aby se běžci rychleji pohybovali v rámci soutěží směrem vzhůru a směrem dolů
>>
>>ale třeba to je subjektivní pocit a soutěže jsou dobré
>>
>>4) vyřešení statutu R licence (proč ji není možné vyběhnout na jednotlivých závodech českého poháru)
>>
>>tak asi tak, už teď se velmi těším na reakce postpubertálních výrostků řešících mé "privat affairs" (kluci, příspěvky sem jsou ztrátou času, raději najeďte na www.planetrosenberg.cz, zaplaťte těch pár šupů a dělejte to, co vám v životě jde nejlíp)
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)