Re: Re: Re: Placený ranking - gól do brány slabým oblastem


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jihocech , posláno: 20.11.2008 20:26:57, z adresy: 147.228.209.157

Krom toho, ze tam Kubovi zase chybi jedna carka:))), tak s tim beze vseho souhlasim a podepisuju.

>Ono nejde o to, jestli někdo má 100,- na zaplacení rankingu. Tady jde o to, aby se u slabších oblastí sešlo dost lidí na to, aby se ranking počítal. Ono už takhle je třeba v jihočeské oblasti v ženských - občas i mužských jedenadvacítkách problém sehnat dost lidí na spočítání rankingu - čas od času se holt ani těch 5 lidí nesejde. Mimoto si nejsem tak docela jistý, kolik žen na jihu ten ranking vůbec zajímá... Psal jsem tu, kolik jich tak asi jede na mistrovství - na federály resp. béčka jedou nanejvýš tři. Pro to, aby závodili v jihočeském žebříčku, ranking, ať je jaký chce, nepotřebují. Jestliže se zavedou poplatky za ranking, tak si myslím, že se jich tam moc nepřihlásí. Proč zbytečně vyhazovat stovku resp. jakýkoliv finanční obnos? Tohle pak povede k tomu snížení chuti sledovat ranking u těch pár, co zbydou a navíc to může odradit potencionální návštěvu z jiné oblasti - tohle není cesta ke zvýšení motivace závodníků.
>
>>je snad otázkou osobní cti zaplatit malou částku za to, že věci pak budou fungovat tak, jak mají
>>
>>
>>>Tak na platbu za přihlášku určitě čekají ve slabších oblastech, kde jen taktak naplňují základní počet závodníků. Pokud někdo z takové oblasti jede na pár závodů tak na ranking se vykašle. Teď tam je alespoň automaticky.
>>>
>>>Koukám, že si toho neoficialního antirankoholika chceš zarezervovat i na rok 2009.
>>>
>>>Mám dost negativní zkušenosti s placením za registrace, které se zřejmě budou muset radikálněji řešit. S placením za ranking přidáváš počtáři rankingu velkou komplikaci se sledovaním, kdo je v registraci a nezaplatil za ranking. Co s tím, když zaplatí někdy třeba v půlce června apod.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)