Re: Re: Výsledky ankety: zatím 30:0


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 3.12.2010 11:00:19, z adresy: 147.251.34.95

Sice si taky myslím že hromaďák v NOB není dobrý nápad a může to dopadnout tak jako v Norsku (tedy sprintem od předsběrky, jak zmínil Jockey), na druhou stranu Osinův argument s příkladem z Jeseníků má taky něco do sebe. Je fakt, že tady není tak lahůdkový terén, což ale na nočák není tak potřeba (mám za to že extra houbařinka by z toho dělala víc závod na náhodu - navíc při hromaďáku je potřeba podrobného mapování na škodu, řidič vláčku musí jít pomaleji a dobří potom fakt nemají šanci se urvat věšákům, farsty nefarsty, to už si dobrý věšák ohlídá...). Někdo zmínil, že do zajímavé části mapy by se muselo pár kiláků od shromaždiště, kolem kterého je jen obyčejný les, ale osobně bych do skalnatých svahů (počítám že to je ta zajímavá část, nic zajímavějšího tam není) nočák vůbec netahal, to je o nohy i bez hromadného dostihu. Spíš si přejme, aby ten les kolem byl zgruntu pořádně zmapován, protože stará mapa bohužel v řadě míst za moc nestála. Kdo tam běžel předloni akádu, tak asi ví své. (Přiznám že revize tenkrát spočívala v tom, že jsem jeden den prošel prostor pro middle - tedy přesněji jen koridory s tratěmi - a druhý den totéž pro klasiku a stejně jsem asi čtvrtinu kontrol přesouval a pár vyhodil úplně, jak to v dané oblasti "sedělo" ... pořádná revize by znamenala to vlastně nově zmapovat a v to teď právě doufejme. :o)
P.S. a už dost keců a jdu se na betov přiřadit k těm deseti :o)

>Myslím, že anketa na Betově není příliš odpovídající, už jen z toho důvodu, jaké jsou na výběr odpovědi. Zatím 49 lidí odpovědělo, že ten kdo to vymyslel je kkt, 10 lidí si v rámci této ankety myslí, že jsou kkt oni sami a 6 lidí odpovědělo, že ten kdo to vymyslel je kamarád.
>Já osobně bych ten nápad neodsuzoval dopředu, pokud se jim podaří vymyslet kvalitní rozdělovací metodu, může to být zajímavý závod.
>Např. handicapový start na federálech letos v Jeseníkách mi přišel před závodem jako úplná pitomost a kdyby to nebylo v tak úžasném terénu, tak bych tam nejspíš vůbec nejel. Nakonec z toho byly jedny z nejlepších závodů sezóny.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)