Re: Re: Re: Re: Re: Petice proti hromadnému startu na MČR NOB


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Flaška , posláno: 29.11.2010 17:51:30, z adresy: 78.128.188.216

Je jasné, že Ben nečtou všichni. Ale existuje reálně někdo kromě tebe a Davida Kabátha, kteří si to rádi zkusí hromadně (bafuňáře, kteří o tom rozhodli nepočítám, ti jsou většinou v kategoriích H35+)? Petici proti hromaďáku podepsalo zatím cca 20 lidí, pro hromaďák se zde vyslovil akorát Osin. Najde se vůbec někdo další? Vždyť s tím nesouhlasí dokonce i lidi, kteří mají hromadné starty a kontaktní závody rádi. To ti nepřijde divné?







>Vážení a milí,
>
>je nám jasné, že se nezavděčíme všem. Víme, že jsou mezi námi závodníci, kteří preferují intervalový start. Ale jsou tu i tací, kteří si to rádi jednou (!) zkusí hromadně. V příštím roce dostane přednost ta druhá skupina. Nicméně další roky mohou být opět vaše - příznivců intervalových startů. Buďme prosím aspoň trochu toleratní a neodsuzujme hned vše předem.
>
>Ano, jsme si vědomi, že je náročné připravit tratě tak, aby vás v lese rozdělily. Nicméně již nyní se o to snažíme. Přál bych si, kdybyste s naší kritikou počkali, až bude po závodě. Pokud se nám to nepovede a bude to jen závod o visení - ano, pak přijmeme vaši oprávněnou kritiku. Vstoupili jsme na tenký led, víme o tom.
>
>Prosím věřte nám, nechte nás dělat naši práci, sledujte novinky na webu závodu či na Facebooku, děláme vše proto, abyste z našich závodů odjeli spokojeni.
>
>Honza Palas
>
>PS: Nezlobte se na mě, ale "mít pocit satisfakce" z toho, že jsem bojkotoval jakýkoliv závod v orientačním běhu... Nepochopím, jak toto může napsat zkušený orientační běžec, který se tomuto sportu věnuje déle, než jsem já na světě. Stále věřím, že většina z vás bude radši mít pocit satisfakce z vlastního výkonu na trati nočního mistrovství, což je dle mého mínění aspoň skutečný důvod ke spokojenosti. Proto ten sport taky děláme, ne?
>
>
>



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)