Satisfakce


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Henych , posláno: 29.11.2010 16:23:23, z adresy: 83.208.147.9

Odpovídal jsem na Lešťův příspěvěk ohledně možného uspořádání alternativního závodu NOB ve stejném termínu jako noční přespolák v Ruprechtově. Možná jsem to blbě formuloval - už na mě bylo dost pozdě :)
Nemyslím satisfakci nad bojkotem M-ČR (=škodolibá radost někomu něco zkazit), ale nad tím, že by se našlo dost přemýšlivých orienťáků, neakceptujících jako ovce zjevné nesmysly nadirigované shora (jako je podle mého názoru případ M-ČR NOB s hromadným startem). To bych viděl jako velmi pozitivní pro budoucnost.
Bojkotem kazí člověk něco v první řadě sám sobě a jak už jsem psal, v tomhle případě ho vyloženě nedoporučuju - byl by na 99% zneužitý k trvalé likvidaci M-ČR NOB. Ale někteří bafíci dokážou být tak samolibí a ješitní, že je možná teprve opravdu až prázdná louka donutí začít uvažovat o tom, zda přeci jen někde neudělali chybu...

>
>PS: Nezlobte se na mě, ale "mít pocit satisfakce" z toho, že jsem bojkotoval jakýkoliv závod v orientačním běhu... Nepochopím, jak toto může napsat zkušený orientační běžec, který se tomuto sportu věnuje déle, než jsem já na světě. Stále věřím, že většina z vás bude radši mít pocit satisfakce z vlastního výkonu na trati nočního mistrovství, což je dle mého mínění aspoň skutečný důvod ke spokojenosti. Proto ten sport taky děláme, ne?




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)