Re: Re: Ranking v nasledujicich mesicich


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Picco , posláno: 3.7.2009 1:27:40, z adresy: 213.226.226.13

Jen tak na okraj co má společnýho pohodlnost a rozvoj MTBO:-)


>otázkou je, k čemu se takový žebříček vůbec dá použít, když je zkreslen už i tím, že ti nejlepší v něm nejsou vpředu a nesedí tak koeficienty závodníků pro výpočty. Myslím, že ve Skandinávii se počítají do rankingu i nominačky a závody SP a MS, v ČR se o tom na začátku rankingu taky diskutovalo..
>
>Zde by se dal krásně použít Pelcův název "A bude hůř", jelikož o domácí závodění se bude zajímat čím dál méně běžců, tím pádem budou velká zkreslení v rankingových koeficientech jednotlivých závodníků z důvodu nedostatečného počtu závodů,, zároveň s rozvojem kupní síly bude čím dál jednodušší si místo závodu někde řádně sám zatrénovat (zatímco dříve sloužili oblastní závody a vícedenky jako dobré tréninky, nyní již tuhle funkci ztrácejí - postupem času tak budou na národních závodech versus na oblastech závodit různí běžci, resp. z obl. závodů nebude možné se nominovat do E,A žebříčků).
>
>Tím dojde k jakémusi uzavření soutěží, protože aby člověk mohl běžet národní závody v E či A kategorii, potřebuje ranking, jenže ten si vyběhne opět jen na národních závodech.
>
>Když se k tomu přidá čím dál větší pohodlnost (=rozvoj MTBO) a zároveň rostoucí svoboda v tom, co může člověk o víkendu dělat, čekají běžecké OB velmi hubená léta - nezájem o pořádání některých závodů je toho jasným důkazem.
>
>jak z toho ven nenajdeme ani v bibli ani v oficiálních OB periodikách, jedinou cestou je poctivě se vrátit k mým příspěvkům a návrhům za poslední rok a znovu se nad nimi zamyslet.
>
>I když mám takový pocit, že už je stejně pozdě.
>
>
>
>
>
>>Zapomente na rankobody, ktere jste doposud vybehli. Sesazenim Binga z pozice jednicky se vsem borcum zvysuje rankingovy koeficient a body ted budou levnejsi... A co na to Jiri Jansa..? :)))))
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)