Re: Re: Re: P ČSOB a kauza Jaromír Švihovský


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Míša , posláno: 20.6.2008 13:12:02, z adresy: 93.89.144.11

"Bohužel, podle mne však bohudík, má dostatek pravomocí, aby mohlo rozhodnout i nejen podle předem stanovených papírů."

Tohle pally není nic než obcházení pravidel, to je ti snad jasný, ne? Takže výsměch právu...Odkud teda bere ty pravomoce když ne ze stanov?..Tohle doufám chápeš, co tím myslím a co mě na tom štve. Nebo stejně jako Libor si myslíš, že se na předpisy můžem vykašlat a rozhodovat podle vlastní spravedlnosti?

"Kdyby totiž muselo vše dělat podle těch papírů, které by VH vytvořila, nemuseli by v předsednictvu sedět lidé a stačil by jeden počítač....."

Asi máš jinej názor, já ho samozřejmě respektuju a nechci ti cpát ten svůj, jen ti říkám, že mně z tohohle vyplývá, že Libor v podstatě pravidla hází do popelnice s tím, že s nima nelze rozhodnout nic spravedlivě a férově...Jakoby dával ultimátum: spravedlnost nebo předpisy...Já se ve škole učím, že to jde skloubit, asi právě proto, že pravidla jsou od toho,a by bylo všechno férovější nebo byl alespoň používán stejnej metr. Proto mi jeho názor přijde dost nefér a naprosto mimo toho, jak všichni fungujeme ve společnosti..Jen si uvědom, že sem nevytrhla tu větu z kontextu, beru ji jako součást předchozího a vzhledem k tomu, jak se Libor projevoval v celým případě, mi tohle vyplývá a nic jinýho



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)