Re: P ČSOB a kauza Jaromír Švihovský


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Míša , posláno: 20.6.2008 10:47:49, z adresy: 93.89.144.11

Tak na tento Liborův příspěvek se opravdu nedá nereagovat.
Takže jen abys věděl,sem z Jičína a sem na to pyšná, BT a spol jsou moji kamarádi a vždycky za nima budu stát, zvlášť pokud je bude někdo neprávem obviňovat či fyzicky napadat "den poté"..Co mě mrzí neskutečně, je trest pro Kálu a hlavně pana Havlíka. Je to člověk neskutečně oddanej orienťáku a Jičínu obzvlášť. Jeho postoj k Bt kauze byl naprosto férovej, kluci konečně pochopili, co prováděli a vědí, co je čeká pokud přestřelí, sami svěsili hlavy a trest s omluvou a pokorou přijali a to hlavně díky věcnýmu přístupu pana Havlíka..Myslete si co chcete, ale je jasný, že když na někoho jen permanentně útočim a dojde to tak daleko,že až neprávem, tak mě jen těžko může respektovat jako autoritu.
Co se týče předsednictva, nemám slov pro jejich obcházení pravidel, který jsou jednou daný a jsou tu nejen k ochraně obětí, ale i provinilců, a to právě před svémocí a autokratickým rozhodováním na základě sympatií, či nevim čeho... Co mě zaráží je to, že si vůbec někdo dovolí takovýto postup obhajovat.Libora sem si vždycky vážila, ale tenhle postoj mě naprosto zklamal..Je to názor absolutně odporující fungování celý společnosti a pokud se pravidly řídíme v celostátním měřítku, proč pliveme na ty, které jsme si sami stanovili,ač platí jen pro malé společenství, avšak jsou tady ze stejnýho důvodu?
Jakým právem stanovy obcházíte, jakým právem řešíte případy, které vám podle pravidel řešit nenáleží?Odvolali se Héňa a Hóna?(Možná ani M. Slovák, to nevim)Či SJC proti trestu?ne, protože na sjc nikdo nic nepodal, neřešil a nikdo jiný než ti, proti nimž rozhodnutí disciplinárky směřuje se odvolat nemůže a vy nemáte nejmenší právo o nich rozhodovat, vy jste tu v téhle záležitosti pouze jako odvolací orgán, nic víc..Jestli se tenhle váš přestupek řešit nebude, můžem celý pravidla hodit do popelnice..
Nebo snad nikomu nedochází, že řešit si to mezi sebou můžem jak chcem,třeba se zabít, ale pokud je to jednou oficiální, tak se tak musíme chovat všichni a předvším orgány s rozhodovací pravomocí?K čemu nám jinak jsou?
Jo ještě pro Libora, docela dost se mě dotýká, jak tady přede všema znevažuješ právní vzdělání a hlavně soudcování. Doufám strašně moc, že si to myslel s nadsázkou a tvůj pohled na právo není tak krátkozraký, aby sis myslel, že si najdeš situaci v zákoníku a pak odcituješ trest,natož ještě nemáš sebemenší možnost se odchýlit..To vyplývá z tvé věty o plivání dat počítačem. Takže tě prosím, příště si ji prosimtě odpusť a zamysli se nad ní, protože to je, nezlob se na mě, naprostá blbost



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)