Re: Re: Re: P ČSOB a kauza Jaromír Švihovský


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Ko4ka , posláno: 20.6.2008 13:02:11, z adresy: 62.177.106.46

Prosím tedy o vysvětlení onoho odstavce:

"Závěrem k rozhodnutí P ČSOB - v našem svazu je nejvyšším orgánem VH, mezi VH je nejvyšším orgánem předsednictvo, které má už své pravomoci omezené. Bohužel, podle mne však bohudík, má dostatek pravomocí, aby mohlo rozhodnout i nejen podle předem stanovených papírů. Kdyby totiž muselo vše dělat podle těch papírů, které by VH vytvořila, nemuseli by v předsednictvu sedět lidé a stačil by jeden počítač. Pracoval by, rozhodoval by a všichni by byli spokojeni. Myslím, že by tam však chybělo to, co je lidem vlastní - myšlenka, umění rozhodnout, umění řešit i složité situace, které nešlo předvídat apod., ale vám by se to nejspíš líbilo. "

... jsem absolventem práv, právem se dennodenně zabývám a chápu to velmi obdobně. Ale pokud si myslíš, že když nějaký orgán vydá bez jakéhokoliv zmocnění rozhodnutí, které nemá žádné opodstatnění v předpisech, že je to pochvala právního vzdělání a soudcování, tak si to opravdu rád nechám vysvětlit. Už dopředu se těším.

Ko4ka

>Jako studentka práv a budoucí právnička budeš jistě potřebovat schopnost pozorně číst a dávat si věty do souvislostí. Přečti si ještě jednou odstavec, kde podle Tebe Libor "znevažuje právní vzdělání a hlavně soudcování." Pak uvidíš, že Libor píše pravý opak toho, za co ho ty napadáš.
>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)