Re: Re: Re: Znám jednoho pana doktora....


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: NPyřin , posláno: 22.11.2010 22:29:10, z adresy: 85.70.174.41

Jiří, kolikrát jsi stál na skejtu?


>jinak spravedlnost ve sportu rozhodně neleží v rovině množství tréninku, který je člověk ochoten podstoupit, to je jako kdyby se ceny za matematiku dávali těm, co nejvíckrát propočítali jeden a ten samej příklad a teď ho uměj pekelně rychle
>
>z toho důvodu si i myslím, že se mají v OB více rozvíjet technické disciplíny (lesní sprint, KT), které jsou mnohem více podobné například skákání do výšky v atletice či ježdění na skatebordu, tedy sportům, kde rutina nehraje takovou roli
>
>
>>sice jsou metody tréninku postaveny na vědečtějším přístupu, ale běžci jsou vyjma atletické špičky pomalejší, Gunder Hagg běhal 5km denně (ale jakým tempem :-) a stačilo to.
>>
>>jinak mládežnický sport nesleduji, čili nemohu soudit, v dospělých je klasická trať pro profesionály a to jest nuda.
>>
>>ohledně mé motivace:
>>- původně nevyhovující soutěže (příliš mnoho závodů na to se někam nominovat)
>>- poté zjištění, že mě klasická trať nebaví
>>- zabránění tomu, aby další generace běžců vyrůstali pod propagandou, že OB sport=klasická trať, což způsobuje nemalý odliv závodníků v DH18-21
>>- zjištění, že mě nejvíce baví lesní sprint, který plně splňuje mé požadavky na romantismus ve sportu a navíc je to zábava
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>>možná by jsi za ním mohl zajít, protože tohle fakt nechápu a naprosto se to vymyká chování normálního člověka.
>>>Proč máme v OB 3 disciplíny? Tak si sakra běhej sprinty, klidně si je stav v lese za barákem a ukájej se spravedlností, že nemusíš ani trénovat. Pokud někdo chce být dobrý, tak prostě hodně trénovat musí, v tom je ta spravedlnost sportu!!!
>>>Já docela dobře znám juniorského mistra světa na klasice, a můžu ti zaručit, že to blázen není. Je to úplně normální člověk, který sice nemá tak bujnou fantazii jako ty, ale to je jenom dobře, protože se potom nechová jako debil.
>>>Pochopitelně se občas najde nějaký extra talent, kterému ke skvělé výkonnosti stačí docela málo, ale i debil pochopí, že se to nedá vztahovat na celou populaci. Obecně jsou tréninkové principy světové špičky postaveny na mnohem vědečtějším přístupu, než na demagogii Jiřího Jansy, o tom tě mohu ujistit.
>>>Žádná spravedlivá disciplína neexistuje!!! Sprint je pouze jedna u disciplín OB, a já doufám, že v budoucnu bude pokračovat současný trend, a sprint se z lesa stáhne úplně, protože přesně o tom není.
>>>Skutečně nechápu, co člověka dovede k podobnému jednání, které tady předvádíš....Komplex z mládí? Neúspěchy ve škole? Nezaměstnanost? Touha, aby jednou někomu při čtení tvých příspěvků došly nervy?
>>>Koukni se někdy na komentáře u článků na novinky.cz. Podle mě se tam schází poměrně podobná skupina obyvatel a působení tam, by tě možná mohlo i uspokojit.
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)