Re: to budes mit tezke


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 23.11.2010 13:55:45, z adresy: 78.128.168.58

dobře Bestíku, ale pak má být vždy u zprávy uvedeno, že jde pouze o osobní názor autora a ještě lépe uvést, proč si to autor myslí. Jen tak si může mládež udělat svůj vlastní názor.

Příkladem může být anketa o zrušení DT v prvním čísle časopisu, některé příspěvky alespoň (tuším, že to byl jeden veterán) uváděly, PROČ považují dlouhé tratě jako hlavní disciplíny, jiné se naopak zasekly v 19. a 20. století, kdy se lidi rozhodovali ideologicko-emočně a nikoli po porovnání argumentů.



>Obavam se, ze bys musel ze sveho seznamu vyskrtnout vetsinu svetoveho OB tisku a taktez vyradit nektere zeme, kterymi se tady obcas ohanis. Napriklad Svedsko. Tam totiz do sveho rankingu sprinty vubec nepocitaji. :-)
>
>Dokonce pro to maji i pekne zduvodneni (volne prelozeno ze svedstiny):
>Proc se nepocita ranking ze sprintovych zavodu?
>Domnivame se, ze tento typ OB se prilis odlisuje od tradicniho pojeti orientacniho behu.

>
>Casem mozna v naprostem odlouceni vytvoris nejaky endemicky typ OB, na ktery se budeme vsichni chodit zpovzdali divat, abychom ho neohrozili. Pro tyto ucely doporucuji zabrat nejaky pusty ostrov.
>
>>(pod podmínkou, že v oficiálním svazovém periodiku nebude vycházet propaganda o hlavních a vedlejších OB disciplínách)
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)