Re: Re: Re: Kecy...


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 22.11.2010 18:35:23, z adresy: 195.113.6.11

klasická trať rozhodně není vrchol OB. Je to čistě rutinní disciplína, kde je výsledek víceméně zadarmo - jen v závislosti na čase věnovaném tréninku. Takové disiplíny baví jen blázny bez fantazie.

jinak Gunder Haggovi stačilo běhat denně 5km na to, aby měl 5ku za 13:58 a 1500 metrů za 3:43, to si myslím, že na dobrý OB sprintový výsledek bohatě stačí.

To, že další běžci po něm a současní běžci trénují jako blázni, je tím, že to mají jako náboženství a myslej si jak jsou cool.

Lesní sprint je nejvíce spravedlivá disciplína, jedinou vadou na kráse je, že díky kratší trati se nerozloží v čase náhodný prvek (nepřesnosti v mapě apod.), ale to řeší práce stavitele a pečlivost mapaře.

díky za starost o mé výkony :-) jinak zdravím Lenochobřana, tréninkový proces začneme online příští pondělí, mám nyní resty ve škole, tak taky zatím zalehnout nad knihy



>JJ, ty snad nejsi normální člověk. Jak tady může nějaký hobby běžec vyprávět o přípravě světových závodníků??? Klasika, ač není moje preferovaná disciplína, je prostě tradiční základ OB. Tam se pozná vytrvalost, houževnatost, a orientační technika. Medaile z MS na klasice je zřejmě stále to nej, čeho se dá dosáhnout. Rozhodně si ale nemyslím, že by bylo jednodušší jí získat na middle nebo na sprintu. Podívej se na první desítku ve sprintu na MS. Ujišťuji tě, že nikdo z těch lidí tam nezaběhl náhodou. Ti mladí lidé jsou někde úplně jinde než ty, tak zkus nehodnotit jejich trénink!!! Neexistuje žádná férová disciplína, to je absolutně nesmyslný pojem. Chceš být nejlepší? Tak pořádně trénuj, a to na jakoukoliv disciplínu. Nechceš? Tak drž hubu a sleduj ty, kteří to umí.
>Jinak mimo téma, lesní sprint je podle mě úplná blbost. Tvoje těžké dohledávky sprint vůbec nemá zahrnovat. Na přiblížení OB lidem to ideální způsob asi taky nebude.
>Takže zase zalez někam zpátky do městského lesíku, tam si klidně nabíhej ty svoje úžasné rychlosti, a můžeš dál platit za kecala, který občas něco zaběhne. Ale ty nejlepší bych být tebou vynechal, protože očividně vůbec netušíš. Ale jinak můžeš klidně zkusit mladýho volejáře Lysella, ať ti na sprintu trošku upraví pohled na věc ;-)




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)