Re: Re: Kecy...


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jive , posláno: 21.11.2010 5:54:21, z adresy: 194.50.64.137

Opravím tvůj názor na Sprint. - Kontroly nemají být zašité právě vzhledem k charakteru této disciplýny. Jaképak těžké dohledávky ve sprintu? Vždyť sprin má být hlavně o volbě postupů ve velké rychlosti v podrobné mapě. (Zašitými kontrolami můžeš právě zvýhodnit závodníky, kteří už uvidí právě před nimi dohledávající běžce. Uvědom si jaké jsou startovní intervaly, jaká je podrobnost mapy a taky jak je stanovený směrný čas pro vítěze!)
Podle toho co na Benu prezentuješ se mi nějak nezdá, že by jsi vůbec někdy nějaký závod, ať je to sprint, midle či klasika, postavil. Doporučuji Ti to zkusit a sám uvidíš reakce těch, které na tebou postavené tratě vyšleš.To by ti mohlo otevřít oči a trochu poopravit tvůj současný pohled.
(Můžeš začít od tréninkových závodů pak pro školy, pro veřejnost a dále už pokračovat se stavbou tratí pro oblast no a třeba se ti zadaří stavět tratě i na republikových závodech. Poznáš pak sám, že když to má být kvalita tak je to pěkná dřina pro stavitele natož pak pro pořadatele)



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)