Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1 druh závislosti


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 17.4.2009 19:57:34, z adresy: 195.22.51.203

MmM 12.04.09: "A proto člověk, který má rád orientační běh jako sport, nepřemýšlí nad tím, zda mají na mistrovstvích startovat ti nejlepší, zda má být brán maximální důraz na spravedlnost, zda mají disciplíny odpovídat definicím, vychází to totiž ze samotné podstaty jeho bytí."
MmM 17.04.09: "Kdepak, zase špatně a sice z důvodu: Pokud máš rád OB ze své podstaty, pak je v tvém největším zájmu, aby MČR běželi ti nejlepší běžci."
Dobře, takže ti jsi přesvědčen o tom, že sice v zájmu orientačního běžce, který má rád orientační běh je to, aby na MČR startovali ti nejlepší, ale zároveň nepřemýšlí nad tím, zda mají na mistrovstvích startovat ti nejlepší. A čím to je, že právě v orienťáku to takhle funguje a ve fotbale nebo v hokeji ne?

Jiří Janso, za sebe musím tvým příspěvkům přiznat jistou pochybnou kvalitu.
Tisíckrát si můžu říkat "Vykašli se na to, nikam to nevede, tady nejde o diskuzi, ale o osobní terapii zneuznaného, těžce nevyrovnaného člověka", ale moc mi to nepomáhá. Velmi často jsou totiž ve tvých příspěvcích tak neuvěřitelné bláboly, že je pro mě téměř nemožné nereagovat.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)