Re: Re: Re: Re: Re: Re: přihlášky v povinném formátu


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 17.3.2009 18:39:57, z adresy: 89.102.206.116

Nechapu Sosno, co porad resis. Uz x let porad posloucham, ze musime sehnat nekoho, kdo to vydiskutuje, navrhne, naprogramuje a bude udrzovat.

Vzdyt tady je existujici funkcni system overeny lety praxe. Popis konkretni chyby, ktere system ma a muzeme se bavit s autorem. Stejne tak to je i s registracemi. Registrace na obhana jsou z meho pohledu naprosto funkcni. Naopak obhana dela ve finale kontroly Tvych sjetin, kde jsou desitky chyb a zpetne se v registraci opravuji. Uplne stejne: rekni co pozadujes dodelat. Jinak to pouzivejme a prestanme tlachat o tom, jak vytvorit system, ktery bude dokonaly, ale provozuschopny v roce 2020.

Vzhledem k tomu, ze svaz plati sve zamestnance, trenery a ja nevim koho jeste, tak si myslim, ze tech par penez, ktere by autor dostal na udrzbu, bude zrnko v pisku rozpoctu CSOB...


>Jenže on to do excelu neťuká, ale třeba jen promazává. Asi opravdu nemá cenu rozebírat kdo, kdy, proč a jaký kuriózní formát přihlášky používá. Podstatnější je vydiskutovat, jak má vypadat a jak zrealizovat jednoduchý, srozumitelný a jednotný systém pro všechny.
>
>A sehnat kdo to napíše, kdo to bude administrovat a kde se to bude provozovat (pokud to nebude vše jeden stále přetížený dobrovolník).




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)