Re-Re-Registrace


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Rysák , posláno: 18.3.2009 22:08:05, z adresy: 84.42.188.215

Problém: nedodržení registračního řádu při řádné registraci (2.5. Žádost o registraci musí být doložena kopií dokladu o zaplacení registračního poplatku.). Dodatečné registrace, tj. všechny po 28.2., podléhají jinému, dovolil bych si říci přísnějšímu, režimu.

Mimo jiné jsem v poředchozím příspěvku napsal, že registrace bez platby je SYSTÉMOVĚ blbost, vím že praxe je jiná, ale víme o tom, tak případně upravme předpisy (reg.řád je tvoje dílo, ne?).

Dále, pokud se ti zdá, že platební morálka je dobrá, když je 18 dní po termínu "nějak" zaplaceno 154 ze 199 registrovaných oddílů, tak asi žiješ dost pohodově. Ale možná vycházím z nesprávných údajů, protože na webu je PDF přehled plateb 09 (na web dán včera) nadepsán "platby 08" a o stavu databáze registrace 2009 se píše že je z 2004-12-21 08:37:55, takže nevím...

Osobně nevidím problém provést první kontrolu plateb místo 31.3. už 7.3. (týden po uzavření registrace a ještě před prvním rankingem) a hříšníky důrazně varovat. Umožňovat "probouzení oddílům a závodníkům se sezónou" bych opravdu nechtěl.

Rysák

>Kolik let ti vysvětluji, že v tom případě NELZE běhat v březnu ranking (pokud to nemá být fraška) nebo bude muset být registrace uzavírána k 1.1. nejvýše k 1.2. (to všichni uvítají)
>
>Žij realitou, že i některé větší oddíly či velcí závodníci se probouzí se sezónou a umožni jim to.
>(hlavně registraci a přestup až do toho 28.2.)
>Ne každej jede platbu přes internet, a ty co ji poslali přes Českou poštu zjistím, až mi ČP milostivě doručí obálku s údaji. To letos trvalo i 2 týdny.
>
>Mimo jiné k 18.3. se nám zaregistrovalo již přes 7000 závodníků a to je jasný rekord. Platební morálka je poslední roky dobrá. Kde vidíš problém? Pořád nevidím vyřešen on-line propojení banky a registračního systému - bez toho jen dobrovolníkům přiděláš práci.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)