Re: Re: Re: přihlášky v povinném formátu


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Bestik , posláno: 17.3.2009 18:24:42, z adresy: 89.102.206.116

To budes hazet hrach na stenu. Ja uz jsem obhana.cz navrhoval x-krat. Nastesti mame v MSK progresivni kraj (oblast), kde je prihlasovani pres obhana.cz povinne a mame pokoj.

V oblastech, ktere ridi lide jeste propagujici posilani klasickou postou, tezko neco zmuzes. O svazu uz ani nemluve. Pritom napr. Svedove maji jednotny system a jsou absolutne bez problemu. Holt vysledek je pak takovy, ze prihlasovani na celostatni zavody je nekdy na horsi urovni, nez na oblastaky. Svaz trosku zaspal a vypada to, ze zatim spi dal.

Debaty o tukani do excelu jsou uplne zcestne. Jestli nekdo neco tuka do excelu, tak to dela zbytecne. Normalni clovek necha vsechny cleny oddilu, aby se prihlasovali sami. A pokud nad tim chce mit nejakou kontrolu, tak si jeste v obhana muze nastavit, ze to lide musi delat dopredu x dnu a on si to muze zkontrolovat nebo tech par co to nepouzivaji (z jehokoliv duvodu) dopsat.

>proto všechno je třeba začít využívat nějaký jednotný přihláškový systém. Nechápu to, že když někdo schopný už tento systém vymyslel a neustále ho zdokonaluje (pro přihlašování je snad bezchybný), nebyl už tento systém natolik prosazen jako povinnost na závody v celorepublikovém rozsahu. K tomu všemu bylo někde vyřčeno, že se vyvíjí další přihláškový systém pro ČSOB...
>Přeťukat pár závodníků není samozřejmě problém, ale to je asi trochu zpátečnické....
>Právě pokud by ti zmínění jedinci něco takového museli dělat( vyplňovat alespoň reg.číslo do přihláškového systému, tak by zjistili, že to není žádná sranda, když zadají něco chybně-nestandatně.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)