Re: Re: ranking a sverigelistan


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 19.11.2008 10:17:03, z adresy: 78.128.168.239

dal jsem si pár dní pauzu, abych nabral nových sil.

čili: "Co podle mého ovšem vůbec nestojí za diskusi, jsou návrhy na paralelní počítání NĚKOLIKA rankingů (dosavadního, tříměsíčního, jen ze 2-3 závodů, jen z KT a sprintu a kdoví co ještě)."

- tohle já vůbec nechápu, přece od toho jsou různé disciplíny, aby v nich vznikali různé soutěže. Tak , jak to je nastaveno nyní, se agregátem ztratil významnost jedotlivého závodu, zároveň toho, že je člověk např. dobrý na klasice, v nočním apod.
Už jsem to sem psal, ale základem každého sportu je co nejvíce propracovaná domácí soutěž. To zde rozhodně není (viz posmívání se mě, když jsem chtěl aby někdo hned po zimě mohl naskočit do elity aniž by musel v březnu a dubnu všechno objíždět,, či posměch za možnost každého zúčastnit se závodu ve sprintu (zde jen dodám, že předpokládám, že se za tento návrh posmívali běžci, co jsou liný pořádně potrénovat a tak raději hledají výmluvu, že se stejně na ten sprint nejde nominovat).

švédským jazykem vládnu, opravdu jsem si přečetl, co a jak funguje, google překlad jsem uváděl pro ostatní. Například krátkodobé rankingy a krátkodobé žebříčky jsou používany na dosazovaní do Elitserie (do kateogrie A) závodníků, co se nenominovali přes dlouhodobý ranking.

Pokud si jezdíš na závod dělat žízeň, nechápu, proč chceš diskutovat o soutěžích, žízeň si uděláš i v zcela jiném systému soutěží.

O víkendu bych rád rozjel fórum s vlákny a hlavně registrací, aby bylo možné reagovat na jednotlivé příspěvky

k definici:
pokud jsi se smál tomu, že se něco snažím změnit, pak jsi lidská lůza
pokud jsi se smál tomu, že nejsem spokojený se soutěžením v OB v ČR, pak jsi soutěžní lůza.

Z obojího se dá vléčit tím, že se alespoň 3krát tejdně sebereš a dáš si nějakých pěkných 4krát 1km na krev, žádné 50´ minutové klusání Stromovkou s pejskem


>Celkem vzato jsem nezaznamenal, že by někdo něco namítal proti jedinému rankingu. Za určitých podmínek by se jistě dal spojit i ženský a mužský ranking. Co podle mého ovšem vůbec nestojí za diskusi, jsou návrhy na paralelní počítání NĚKOLIKA rankingů (dosavadního, tříměsíčního, jen ze 2-3 závodů, jen z KT a sprintu a kdoví co ještě).
>
>Překlady se mi opravdu nelíbí, ale firmě google nic psát nebudu. Naopak Ti vlídně doporučím, abys o překlad vlídně požádal někoho, kdo jazykem švédským vládne. Ke své hanbě musím konstatovat, že já to nejsem.
>
>Nevím, kam přesně patřím v typologii lůzy, nihilistů atd., nicméně dokud jsem objížděl závody, bylo to proto, abych si budoval žízeň, nikoli hlad.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)