Re: Re: ranking a sverigelistan


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiri jansa , posláno: 15.11.2008 19:42:13, z adresy: 78.128.168.239

nevím, jestli ty splňuješ definici "soutežního nihilisty", pokud poctivě bojuješ o své body, tak pravděpodobně nikoli.
Tenhle příspěvek byl osobní fatvou posměváčkům, co si tady otevřeli kabaret o mém boji s rankingovým systémem, který mi v této sezóně přišel jako boj Dona Quijota s větrnými mlýny. Navrhl jsem zde vcelku dosti "nerankingových" řešení, které by dalším Quijotům mohly boj odlehčit a ty myslím, že budou dobré (běžci nepřijdou o MČR a tím se to stane férovým soutěžením).

Původně jsem ale chtěl změnit celý ranking, jelikož jsem ho bral za hlavní soutěž, a proto jsem navrhoval například 3měsíční ranking, který by tuto soutěž udělal dle mě lepší. Ale jelikož nejde o hlavní soutěž (hlavní je, jak jsem byl zde i mailem ujištěn, síť mistrovství) změna nutná není, běžci budou mít možnost se těchto závodů zúčastnit i jinak.

Čili na ty linky by se měli podívat všichni, kdo se tady celou dobu smáli mému pokusu změnit nějakým směrem ranking, jelikož mnou navrhované změny v podobném duchu jinde fungují.

S pozdravem,
Jiří Jansa




>pokud vim, na zasilani navrhu na zlepsovani jsi tady expert ty. My si vystacime s nekvalitnim malem :-).
>Vis Jirko, uprimne musim rict, ze uz me tvoje neustale urazejici kydy v neustale zaplave novych prispevku o stale stejnem nicem zacinaji opravdu docela vytacet... a vzhledem k tomu, ze my, soutezni nihiliste, jsme proti tobe na velmi nizke urovni, tak si zacinam rikat, ze by bylo docela fajn koupit ti kartacek a pozvat Miru Slovaka...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)