Re: Re: Re: Re: Vklady v OB -odpověď Aljošovi a Japro - nejjednodušší na uspořádání je lesní sprint


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 29.7.2011 11:52:45, z adresy: 62.240.183.85

MČR na klasice a na KT (tedy 2 kolový formát) je taky jenom jednou za rok :-)

jinak závodů v lesním sprintu je za sezónu spousta, letos některé oblastní přebory + GP Silesia či teď v pondělí Petit Prix.

Lesní sprint je romantický jak pro závodníky tak pro pořadatele (nejsou tolik vykořisťováni).

Jinak pokud by došlo ke zkrácení middlu na 20 (max 25 minut) a bylo povolené jiné měřítko než je 1:10000 pro závody v detailním prostředí, pak by bylo MČR v lesním sprintu zbytečné a jeho romantickou pozici by vykryla znovuobnovená 2-kolová krátká trať.


přijde mi, že inflaci titulů nejvíce prožívají ti, co žádný světový titul nemají, já i přes zisk světového juniorského rogainingového titulu s dalšími českými či světovými šampionáty nemám problém, každá disciplína je něčím jiná a unikátní.

navíc je v Čechách název MČR dobrým lákadlem, stačí se podívat na DT, kde bez titulu MČR klesla účast z roku na rok o tuším 60%, i přes o dost lepší terén.



>
>>nejjednodušší a nejvýnosnější (pro pořadatele) na uspořádání je lesní sprint, škoda, že ho zkostnatělá soutěžní komise nezařadila už od letoška mezi oficiální disciplíny i s vlastním (jednodenním 2 kolovým) mistrovstvím MČR v lesním sprintu.
>
>Nejsi troškař Jirko... Nestačilo by prozatím zařazení 1-2 závodů do oficiálního kalendáře? Myslím, že je nesmysl mít MČR v něčem, co se běží jednou za rok (myslím tím přesně ten dvoukolový formát, který popisuješ).




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)