Vklady v OB -odpověď Aljošovi a Japro


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: P.V , posláno: 26.7.2011 10:52:08, z adresy: 80.188.92.252

">Důvod, proč se při tvých příspěvcích zvýší pořadatelův tep srdce, je ten, že nejprve využiješ plodů jejich dobrovolnické práce, kterou zaplatíš hodně hluboko pod reálnou cenou, a pak naznačuješ, že chtěl pořadatel o pár kaček víc než by si měl dovolit. Vskutku tragický obraz!
>
A proto jsem reagoval na výplody P.V. tak jak jsem reagoval.
Navíc když dokážeme utratit tisíce za jiné věci a pak se zdráhat zaplatit za parkování cca 20,- Kč. Tak to mi příjde hodně ubohé. "

Aljošovi:
Nenasazuj mě prosím psí hlavu tvrzením ,že se zdráhám zaplatit 20,-Kč -nikde to v mých příspěvcích nenajdešTaké nepatřím mezi ty "my" kteří -podle tebe utrácejí tisíce
za jiné věci.Taková tvrzení jsou obyčejnou podpásovkou a to mě zase připadá ubohé !
.Znovu opakuji, že se snažím prosadit aby cena" parkovného" byla adekvátní poskytnuté službě a byla placena tak, aby byla učetně kontrolovatelná - toť vše!
A nejedná se o 20kč ale o tisíce Kč.
Japro:
Dobrá , připusťme ,že pořádání závodů v OB je charitativní činnost na níž přispívají sami účastníci závodů finančně a členové pořádajícího oddílu dobrovolnou prací
Pak ovšem stojí za zvážení zda by se neměla řídit podnikatelskými principy, a .snahou po maximalizaci zisku .
Jo a nikde nic "nenaznačuju" - mi nesmíme ani naznačovat!.

Nějak jste se ale oba elegantně vyhnuli tématu (viz příspěvek Bestíka z 22.07ke kterému se vztahovala moje poznámka)- budiš mi tedy dovoleno připomenout:
Co kdyby oddíly v termínu přihlášek složily pouze paušalní zálohu vkladů(třeba 20% podle počtu přihlášených )aby měl pořadatel nějaký kapitál a po závodě by obdržely dofakturaci včetně parkovného (podle počtu aut které by třeba nahlásily na presentaci).Je to výplod "tragický nebo "ubohý" nebo se o něm dá diskutovat - nechám to na Vás , mě už celá tahle aféra a způsob jejího vedení otrávila dostatečně! Asi se přestěhuju do KLDR jak mě nevímproč doporučuje Aljoša (nebo do Humpolce?).





Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)