Re: Re: v parku...


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 8.4.2011 18:50:18, z adresy: 62.240.183.85

Aldo (jak ti pěkně tvoje mamka říká :-), je znát, že jsi byl delší období v zahraničí, s Freudem a pátráním v mém nitru to už tady na mě zkoušeli a k ničemu to nevedlo.

kdepak, zatím mi zde nikdo nedokázal vysvětlit, proč je klasická disciplína brána jako hlavní disciplína, když noční je jí obtížností nadřazena, a na sprintu je krásné, že je to disciplína pro všechny, jak pro boháče tak pro chudé.





>Tady jsi hodně blízko, až na to že exhibicionistu souhlasná/pozitivní reakce rozhodně nepotěší. Naopak ho zaskočí a vyvede z míry. Exhibicionista si libuje v překvapení a zhnusení jeho obětí.
>
>Jelikož je Jirka můj kamarád, tak můžu potvrdit že většinou zůstává pouze u slovního exhibicionismu, ale pokud tu s ním začnete nedej bože souhlasit určitě svoje aktivity přesune i k příměstskému lesíku a parku.
>
>>On to chape, ale je to jeho zpusob seberealizace. Podobne jako exhibicionistu v parku vzrusuji jakekoliv reakce prepadenych zen. Takze souhlas, nesouhlas, polemika ... vsechno splnuje jeho ocekavani. A pokud nejsou reakce dostatecne, tak pritvrdi.
>>
>>Ze by proto byl romanticky lesni sprint v primeststkem lesiku ci parku?
>>
>>>>Ty jsi ale kretén.
>>>To je marný, to nepochopí.
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)