Re: poděkování časopisu OB, že pustil do tisku i do nedávna zakázané materiály + inflace medailí


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: externí autor , posláno: 6.4.2011 14:50:12, z adresy: 85.70.139.111

jakožto autor toho rohovoru bych se k tomu rád vyjádřil. Ačkoliv bych měl být rád, že se ti líbil a doporučuješ ho k přečtení, přesto mi vadí jak dokážeš demagogicky manipulovat s fakty, což ostatně děláš neustále, ale tentokrát se to poprvé týká i mě.

To že Staffan považuje všechny disciplýny za rovnocenné je pravda, ale nikdo v IOF, ČSOS ani v časopise neříká nic jiného. Naopak tvůj oblíbený sprint je díky vhodnému formátu (myšleno televiznímu, nikoliv sportovnímu) tlačenej do médií zdaleka nejvíc.
To že má klasika nálepku "královská" (tak jako třeba v atletice maraton, nebo v lyžování 50) je sice taky pravda, ale to přece neznamená, že by ostatní disciplíny byly považovány za méněcené. To pouze ty to tu furt omýláš dokola jako nějakou mantru.

A spojování rozhovoru se Staffanem s tím, že nejlepší je nočák a lesní sprint (když v LOBu takové disciplíny neexistujou) nebo že by se měl vyhlašovat pouze vítěz, tak to je opravdu nepovedený vtip, a nebo jen další z výplodů tvé zjevně choré mysli.

Nevím proč to tu vůbec píšu, to bych rovnou mohl mluvit do dubovýho špalku a vyšlo by to na stejno.

PS: rozhovor nevznikl jen proto, že bylo potřeba zaplácnout bílé místo. Cenzura v časopise taky není, a to ani v případě, kdyby se třeba vyjádřil ve smyslu, že nejlepší trať je sprint.

KLádin

>rád bych tímto poděkoval časopisu OB (a novému šéfredaktorovi a externímu autorovi), že zveřejnil materiál, který by ještě před krátkou dobou byl označen slovem nevhodný. Nevím, na kolik se na tom podepsala uzávěrka a nutnost tak časopis naplnit v krátkém čase čímkoli bez kontroly, ale doporučuji všem rozhovor se Staffanem Tunisem.
>
>Je to po dlouhé době, co v magazínu zaznělo i něco jiného než jen o klasice jako hlavní disciplíně (i když je to zatím z LOB prostředí, i tak je to výrazný posun vpřed).
>
>
>Mimochodem, další inspirací z rozhovoru je, že inflace medailí, o které se v OB mluví, by se dala vyřešit rázně - vyhlašováním pouze vítězů. Myslím, že každý (kdo tedy není 100% nihilista), ví, že být druhý už je skoro stejný jako být 4. či 10.tý.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)