Re: Prihlasovaci system - inspirace


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jive , posláno: 23.9.2010 16:58:15, z adresy: 194.50.64.137

Jak jistě všichni víme, tak vše záleží na dostupnosti všech požadovaných informací. K tomu aby vše co chceme bylo dostupné někde na webu je nutná jedna podmínka a to ta, že ty informace musí být všechny někde dostupné a nejlépe v jednotném formátu. Takže dokud nebude udělán zásadní krok v povinném formátu a rozsahu údajů u všech pořádaných závodů, tak do té doby si bude každý pořadatel psát jen to co sám uzná za vhodné a v souladu s pravidly. To o čem se tu píše vyžaduje zásadní zásah ze strany výkonných orgánů ČSOS a to minimálně v tom, že bude stanoven povinný "přesný formát a rozsah informací" pro všechny organizované závody, které bude muset každý pořadatel dodržet. (Sami víme, že i povinnost zasílání výsledků do rankingu v přesně stanovených termínech, stále pokulhává a musí existovat jedinci co potřebné informace vyzobávají z různých zdrojů . ;(
Tak že teprve po zavedení takové výše zmíněné povinnosti pro pořadatele, by mělo cenu vymýšlet a realizovat projekt podobného rozsahu a funkcí jak píše Bestík.

Dnes můžeme být rádi za to, že se daří některým nadšencům vyzobávat "alespoň nějaké dostupné údaje" z různých databází( kalendářů apod.), a že se k těmto informacím můžeme dostat alespoň na pár webových stránkách a využívat je. (Ranking-historie, Ranking ČSOB, Kalendář ČSOS, Kalendář Kramoliš,Kalendáře oblastí, OB haná,Kalendář MTBO, Kalendář KROS, Kam za O sportem a mnoho dalších.)



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)