Re: Re: Re: (Ne)konzistence rozhodování Soutěžní komise


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Godi , posláno: 17.5.2010 18:45:18, z adresy: 88.103.10.252

>Diky za vyzvu k reakci a omlouvam se ze to tak trvalo, bohuzel (nebo bohudik?) tento diskuzni portal nesleduji moc casto a pravidelne, protoze mam na praci i jine veci, zvlaste nyni v plne pracovni sezone. Kdyby se mi reseni teto zalezitosti nedostalo do mailu (kde byla i zminka o BENu), tak to asi bude trvat jeste dyl...
>
>Samozrejme souhlasim s tim, ze si to SK svym vyjadrenim v zapise z listopadu 2009 pekne zavarila, ale doufali jsme ze si toho nikdo nevsimne a pekne to zavodnikum ze ZBM zavarime, protoze nikdo z nas nema uspesne a aktivni kluby rad. Bohuzel po nekolika mesicich si toho nejakej stoural vsimnul a ted se z toho musi SK nejak vykroutit. Je to i moje vina ze se diskutabilni veta do zapisu dostala, protoze mam mit na starosti "pravni cistotu" vydavanych dokumentu a umozneni dvojiho vykladu jedne vety je opravdu nemila zalezitost.
>
>Nasi nevrazivost vuci ZBM lze podtrhnout i tim, ze napriklad vuci prazakum pri MCR v Bohnicich (2008), nebo Zlinakum pri MCR ve Zline (2010) zadna takova omezeni vydana nebyla. Hlavnim cilem bylo dokazat neomezenou moc SK i nad ramec Pravidel OB. A ted najednou musime celit osocovani ze strany opozicnich orientacnich bezcu, kteri maji v programu pouze urazeni clenu SK a sami se pritom aktivne do prace ve Svazu nehrnou.
>
>A moc me neserte, prestoze orientaku uz davno vubec nerozumim, tak si na sve funkci clena SK velmi zakladam, protoze ta moc je proste bezvadna a nikdo me z toho mista jen tak nevystrnadi!
>
>Rysak
>Važený Rysaku!
Příště při podobné příležitosti ocituj něco třeba ze Švejka nebo z J.K.Jeroma -bude to vtipnější a vztah k tematu to bude mít stejný jako tvůj literární výtvor tj. žádný.
Godi


>>Presne jsi to vystihl.
>>
>>Soutezni komise vydava nejaka sva doporuceni v ohledu moznosti startu naprosto zbytecne. Dokonce bych se zaverem typu:
>>"Dořešení prostorů ŽA sprint a dvou štafet ZBM (květen 2010) – SK souhlasí s pořadateli předloženou variantou 1 (Kohoutovice, Ferdinand) s tím, že nebudou startovat závodníci ZBM a další závodníci, kteří podle rozhodnutí hlavního rozhodčího mají podstatnou výhodu ve znalosti terénu" vubec neridil.
>>
>>O tom, kdo muze bezet jasne hovori pravidla OB bod 6.4. Ten v kombinaci s bodem 6.3, ktery hovori o zakazu prozkoumavani a treninku, dostatecne definuje omezeni startu. A je-li pochyb, pak je zde institut protestu a rozhodovani JURY.
>>
>>Soutezni komise tady jasne dopredu rika, ze neveri oddilu ZBM a jeho zavodnikum, ze dodrzuji pravidla OB v kapitole Fair play. Byt ZBM, tak se tomu dost vehementne branim...
>>
>>Nezbyva nez pockat (jako vzdy, kdyz se nekde objevi zminka o SK) na Rysakovu reakci o uslechtilosti a pocestnosti smysleni clenu SK (obzvlaste nekterych...). :-)
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)