Re: Re: (Ne)konzistence rozhodování Soutěžní komise


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jan Palas , posláno: 14.5.2010 12:48:10, z adresy: 78.91.58.235

Inkriminovanou větu ("nebudou startovat závodníci ZBM a další závodníci, kteří podle rozhodnutí hlavního rozhodčího mají podstatnou výhodu ve znalosti terénu") jsem si vyložil ve smyslu, že SK zakazuje start všem závodníkům ZBM a dále také závodníkům, kteří podle rozhodnutí hlavního rozhodčího mají podstatnou výhodu ve znalosti terénu. Tento výklad má i předseda ZBM a hlavní rozhodčí závodu.

Pokud se tedy daná věta má vykládat ve smyslu "nebudou startovat závodníci, kteří podle rozhodnutí hlavního rozhodčího mají podstatnou výhodu ve znalosti terénu, mimojiné i někteří závodníci ZBM", jsem rád, že se celá záležitost redukuje na lingvistický problém. V tom případě pak asi nebylo nutné v zápisu zmiňovat ZBM a stačilo napsat "nebudou startovat závodníci, kteří podle rozhodnutí hlavního rozhodčího mají podstatnou výhodu ve znalosti terénu".

Prosím tedy o potvrzení výše uvedeného výkladu (=mohou běžet závodnící ZBM, kteří nemají dle rozhodnutí HR výhodu znalosti terénu), ať se celá záležitost konečně vyjasní.

Děkuji,
Jan Palas



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)