Re: Re: lesní sprint lepší městského


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jj , posláno: 11.9.2009 10:18:49, z adresy: 85.214.73.63

"Lesní sprint je Královská disciplína OB protože může uspět i ten kdo méně trénuje - no to je nepřekonatelnej argument"

řekl bych, že zaměňuješ intenzitu tréninku s jeho množstvím (lépe řečeno kvalitu s kvantitou).Měl jsem měl letos v létě možnost trénovat s předními českými běžci na 800m a těm hlavní tréninková náplň netrvala déle než 20-30 minut. Ty jsou také pro tebe málo trénovaní ?


a přesně tak to má být i v českém OB, zde má postupně vzniknout oligarchie běžců, co je schopna se dobře připravit na 15 minut lesního sprintu (který je, uznávám, oproti 800m již hodně vytrvaleckou disciplínou) a přitom jí to nezasahuje do osobního a kariérního života.

Ale to vše se zdá být hudbou budoucnosti....





>Lesní sprint je Královská disciplína OB protože může uspět i ten kdo méně trénuje - no to je nepřekonatelnej argument , to by se mělo tesat do kamene!Nejdůležitější pro budoucnost OB ovšem je ,aby pro tuto disciplínu JJ spáchal další žebříček.Jako další lahůdku bych si dovolil navrhnout žebříček ,kde by závodníci dostávali zvlaštní bonus za netrénování-něco jako pozitivní handicap(tedy: kdo se prokazatelně věnuje rodině ,zaměstnání atd. bude zvýhodněn oproti zbabělcům co trénují a dostane do žebříčku body navíc , podle množství nenatrénovaných km).Lesní orienťák lepší nelesního!




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)