změny v rankingu a soutěžích - last chance for BEN


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Alfano , posláno: 22.3.2009 11:29:15, z adresy: 62.240.183.85

Z dokumentů a interních zdrojů soutěžní komise jsem usoudil, že se bude diskutovat, jakým směrem upravit soutěže, bude totiž ustavena 3 členná komise pro změnu (jakýsi NERV orientačního běhu). Proto mají zdejší přispěvatelé asi poslední možnost napsat, co si myslí, že je třeba provést a co nikoli.

Abych se něčím začalo, tak vám (já už se účastnit nebudu, sepsal jsem toho k tématu víc než dost na své fórum orientak.forumzdarma.cz, pokud někomu něco uteklo) navrhuji tato témata:

1) MČR ve sprintu

2) rychlejší postup závodníků s dobrou formou v rámci soutěží a naopak pád závodníků se špatnou formou v rámci soutěží

3) automatický návrat závodníků při dlouhodobém výpadku činnosti

myslím, že to je poslední šance pro BEN, aby to bylo slušné fórum, kde se názorům druhého nesmějeme (jedno ze základních pravidel lidského soužití zní, že si neděláme srandu z ostatních, ale vždy sami ze sebe), ale projdeme jednotlivé argumenty a k nim poté slušně napíšeme protiargumenty.

PS: vůbec nechápu, proč David Kabáth nedostal R licenci. Doufám, že se mýlím, ale řekl bych, že to je další z příkladů, že divoké karty a licence (které ve správně nastavených soutěžích dospělých navíc nemají co dělat) nefungují správně.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)