je to marný, tahle diskuze už tu byla a nic se nezměnilo


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Veblen , posláno: 22.3.2009 14:18:28, z adresy: 62.240.183.85

zde si zpětně můžete vyhledat diskuzi o rankingu, MČR ve sprintu, kvalifikaci na MČR ve sprintu apod. např. z roku 2003:
http://www.bestik.cz/ben/detail.php?id=1902

osobně za nejlepší příspěvek považuji tento:
http://www.bestik.cz/ben/detail.php?id=1907

ten totiž skvěle vystihuje podstatu problému, která se ani za 6 let nezměnila,, jen snad těch opravdu běhajících je nyní ještě ménně



>Z dokumentů a interních zdrojů soutěžní komise jsem usoudil, že se bude diskutovat, jakým směrem upravit soutěže, bude totiž ustavena 3 členná komise pro změnu (jakýsi NERV orientačního běhu). Proto mají zdejší přispěvatelé asi poslední možnost napsat, co si myslí, že je třeba provést a co nikoli.
>
>Abych se něčím začalo, tak vám (já už se účastnit nebudu, sepsal jsem toho k tématu víc než dost na své fórum orientak.forumzdarma.cz, pokud někomu něco uteklo) navrhuji tato témata:
>
>1) MČR ve sprintu
>
>2) rychlejší postup závodníků s dobrou formou v rámci soutěží a naopak pád závodníků se špatnou formou v rámci soutěží
>
>3) automatický návrat závodníků při dlouhodobém výpadku činnosti
>
>myslím, že to je poslední šance pro BEN, aby to bylo slušné fórum, kde se názorům druhého nesmějeme (jedno ze základních pravidel lidského soužití zní, že si neděláme srandu z ostatních, ale vždy sami ze sebe), ale projdeme jednotlivé argumenty a k nim poté slušně napíšeme protiargumenty.
>
>PS: vůbec nechápu, proč David Kabáth nedostal R licenci. Doufám, že se mýlím, ale řekl bych, že to je další z příkladů, že divoké karty a licence (které ve správně nastavených soutěžích dospělých navíc nemají co dělat) nefungují správně.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)