Ty moje asociace


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Tojnárek , posláno: 15.12.2008 9:29:36, z adresy: 62.209.198.70

Přestože řešení z hlavy J.J. jsou málokdy konečná, stejně mi v hlavě sám nevím proč vyvolávají vzpomínku na příběh jednoho zneuznaného rakouského malíře. Proto doufám, že J.J. na BENu či jinde nalezne dostatek prostoru pro šíření svých myšlenek a že se dokáže plně realizovat navrhováním realizace návrhů realizace svých navrhovaných realizací. Když pomyslím, že by se stejným elánem a (ne)důsledností mohl začít od boku střílet návrhy na poli politiky, možná by se ti, co se mu dnes posmívají, mohli časem divit.
Ale to nic, to je jistě jen výplod mé příliš bujné fantasie.

Honza
>Máš pravdu - je to filosof, matematik, statistik, SPISOVATEL, inovátor, explorátor a borec největší... Ale nyní je potřeba nepromarnit příležitost a myšlenky JJ šířit všemi silami dále. Jinak svět přijde o druhého Járu Cimrmana a to by byla, přátelé, druhá osudová chyba v dějinách českého národa.
>
>>>Zatímco většina soutěžní lúzy pila druhé pivo, místní anonymové dokoukávali druhý pornofilm a Baron dokuřoval druhou krabičku cigaret, spočetl jsem druhou regresi.>
>>>
>>
>>Konečně už tě dokážu jednoduše, přesně a výstižně pojmenovat.(Ale, že mi to trvalo.)
>>
>>Ty jsi NADČLOVĚK. A pouze nějakým nedopatřením došlo k tomu, že si nucen žít mezi námi ostatními, verbeží, která ti nesahá ani po kotníky.
>>
>>Teprve teď jsem si do důsledků uvědomil, jak je tvůj život těžký a mám pro tvé výlevy trochu víc pochopení.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)