Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ty Tvoje disociace


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 16.12.2008 22:13:17, z adresy: 78.128.168.239

pokud uvede jaký a argumenty proč, tak jsem jedno velké ucho, pokud se do mě bude jen navážet a posmívat, pak nemám nad lůzou slitování

do této doby jsem si jediný dobrý argument pro současný ranking přečetl myslím od T. Leštinského, který spravedlnost v rankingu vidí v tom, že - běžím se stejnými lidmi, mám stejné body (já osobně ji vidím v - jedu na závod a nějak zaběhnu = mám stejné body).

Na to, že je ranking hlavní soutěží na nasazování, vytváří značné nerovnosti, a měl by být doplněn např. nominacemi z oblastí (hraní si na určitou exkluzivitu omezením z rankingu mi přijde úsměvné, když každý ví, jaké ranking vytváří boty).

>A může mít někdo i jiný názor než ty? A nebýt za to od tebe dehonestován?
>
>
>>1) s klesajícím počtem běžců v některých oblastech a na vícedenkách se ještě zvýší rozptyl posledních 3-4 závodů v rankingu, což bude promptně vyřešeno snížením započítávaných závodů (jinak se startující na MČR se budou rekrutovat jen z běžců z nároďáků)
>>
>>2) s klesající úrovní běžců na klasické trati budou body z klasik čím dál menší
>>
>>3) zvětšující se nůžky mezi dobrými běžci a zbytkem (na to jsem nepřišel já)
>>
>>4) s rostoucí kupní silou obyvatelstva poroste i poptávka po dokonalejších soutěžích, které budou víc férové a promakané
>>
>>Tímto se omlouvám za spojení "smějící se bestie", zaměnil jsem si bohužel autora a jeho použití v našem intelektuálním cvičení nebylo nejlepší. Ale jak říká Anatol France: "Mám raději omyly nadšence, než lhostejnost mudrce."
>>
>>
>>
>>>Proč je současný systém neudržitelný?
>>>
>>>A jinak dobrej vtip s těmi nejlepšími nápady v šuplíku...
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)