Re: Re: Re: Re: pojednání nad průběhem diskuze


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 13.11.2008 17:25:38, z adresy: 195.113.58.91

máš určitě pravdu, že jsem toho chrlil moc, ale to bylo způsobeno tím, že když se do něčeho dám, tak to dělám hned. Krom toho zpočátku jsem byl posměchem jen proto, že se o něco snažím, čili 50% mých příspěvků bylo na lenivou soutěživou lůzu umlčet. Ale nyní jsem již víceméně spokojený, dobrali jsme se k celkem dobrým věcem.

Dodatek k postupu z oblastňáků:
aby nedošlo k tomu, že na MČR postoupí každý looser z oblasti, jak zde bylo argumentováno, navrhoval bych, aby na MČR postupovalo 180 lidí z rankingu, a těch 20 by jakoby mělo povinnost se utkat na oblastňáku o své místo s těmi, co jsou navíc (tedy ona 2-3 místa).

O klasice se tady můžeme hádat hodiny, ale postupně ji čím dál více lidí bude běhat pomaleji a pomaleji. To, že ji stejně raději poběží než middle, na který by byly i se svým časovým rozpočtem schopni natrénovat, je už věc jiná. Ale to je teď celkem jedno, to ukáže budoucnost.

čili ta klasika to je takové dlouhodobé téma na BEN, nikoli na současné soutěže, to už jsem tam přidal zbytečně jako perličku.



>Co na to říct? Snad jen to, že za sjětí příspěvků dolů si můžeš sám. Kdybys chvíli počkal a nepřicházel sem s každým novým nápadem, který tě napadne při procházce, tak by jsi se dočkal aspoň nějakých názorů. Ne každý čte BEN jednou za hodinu a ne každý jednou za hodinu na tvé názory reaguje. Myslím, že jsou i tací, co to čtou jednou za týden a přesto by na některé tvé návrhy rádi reagovali. Tím, že sem ale hážeš vše, co tě aktuálně napadne, je pouze odradíš od četby - méně znamená více. Dále se mi zdá - aspoň dle tvých odpovědí, že pořád ještě nedokážeš pořádně si přečíst názor, na který reaguješ, popřípadě nechápeš ani význam poselství skrytého mezi řádky (vím, že blog je dosti osobní věc a každý ať si tam píše, co chce, ale jsi už díky BENu dost profláklá osoba, která chce vystupovat velmi seriózně a tvé příspěvky na tvém blogu mě v mých názorech utvrzují). Dále mi vadí, že některé své názory bereš jako názor většiny. Znám spoustu lidí, co radši pojedou na pořádnou klasiku než na sprint nebo midl. A nechápu jak se může klasika, poté co jsme ji v TV opěvovali jako královskou disciplínu, ze které máme zlato, do moderní doby nehodit? Zavěšování je sice proti pravidlům, na druhou stranu je to ale doporučovanou a vhodnou metodou, jak dobře běhat při závodech.
>
>>Psal jsem toho tolik, jelikož mé návrhy vždy sjeli dolu, aniž by byly prodiskutovány. Čili teď jsem je Capslockem zvýraznil, jsou to ty věci, které zde vyšly jako nejlepší, a je možné na ně reagovat bez nutnosti hledání, co k čemu patří.
>>
>>Zavěšování se je proti pravidlům. Je to jako kdyby jsi argumentoval proti jakýmkoli soutěžím tím, že v nich někdo může dopovat.
>>
>>Zde nikdo nefňuká, DT a klasika se do moderní doby prostě nehodí, trénink na ně je časožrout (proto jsem i navrhoval větší rozvoj soutěží na krátkých tratích, na které je ochotno trénovat (když mluvím o tréninku, tak myslím pořádný trénink, ne si 2krát s psíkem oběhnout Stromovku) více lidí a pole pak bude vyrovnanější.
>>
>>>Seriozní diskuzi si tady nevyvolal, protože jak ti tady někteří marně vysvětlují (ale to prý teď do BENu nepatří), toho chrlíš tolik, že na to reagovat nejde.
>>>
>>>Nejlepší není ten, kdo zrovna zaběhl, možná odvěsel, poslední 2 či 3 závody. 10 jich odvěší s menší pravděpodobností.
>>>
>>>V OB je (byla kdysi jediná) disciplína, na kterou většina musí tvrdě trénovat. Pokud snížíš počet závodů, pak se bude nominovat ještě víc napříč disciplínami. To nejde jen střílet od boku. A klasika si zaslouží své místo i nadále. Podobně DT, bez ohledu na to, že někdo fňuká, že se na to musí trénovat.
>>>
>>>Míchání dvou rankingů pro rozdělení do podkategorií či nominace na mistrovství asi nepůjde tak triviálně jako 90% odsud a 10% odsud.
>>>
>>>Za necenzurovaný BEN
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)