Re: Re: Re: pojednání nad průběhem diskuze


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Kuba z VjČ , posláno: 13.11.2008 12:01:54, z adresy: 88.103.248.27

Co na to říct? Snad jen to, že za sjětí příspěvků dolů si můžeš sám. Kdybys chvíli počkal a nepřicházel sem s každým novým nápadem, který tě napadne při procházce, tak by jsi se dočkal aspoň nějakých názorů. Ne každý čte BEN jednou za hodinu a ne každý jednou za hodinu na tvé názory reaguje. Myslím, že jsou i tací, co to čtou jednou za týden a přesto by na některé tvé návrhy rádi reagovali. Tím, že sem ale hážeš vše, co tě aktuálně napadne, je pouze odradíš od četby - méně znamená více. Dále se mi zdá - aspoň dle tvých odpovědí, že pořád ještě nedokážeš pořádně si přečíst názor, na který reaguješ, popřípadě nechápeš ani význam poselství skrytého mezi řádky (vím, že blog je dosti osobní věc a každý ať si tam píše, co chce, ale jsi už díky BENu dost profláklá osoba, která chce vystupovat velmi seriózně a tvé příspěvky na tvém blogu mě v mých názorech utvrzují). Dále mi vadí, že některé své názory bereš jako názor většiny. Znám spoustu lidí, co radši pojedou na pořádnou klasiku než na sprint nebo midl. A nechápu jak se může klasika, poté co jsme ji v TV opěvovali jako královskou disciplínu, ze které máme zlato, do moderní doby nehodit? Zavěšování je sice proti pravidlům, na druhou stranu je to ale doporučovanou a vhodnou metodou, jak dobře běhat při závodech.

>Psal jsem toho tolik, jelikož mé návrhy vždy sjeli dolu, aniž by byly prodiskutovány. Čili teď jsem je Capslockem zvýraznil, jsou to ty věci, které zde vyšly jako nejlepší, a je možné na ně reagovat bez nutnosti hledání, co k čemu patří.
>
>Zavěšování se je proti pravidlům. Je to jako kdyby jsi argumentoval proti jakýmkoli soutěžím tím, že v nich někdo může dopovat.
>
>Zde nikdo nefňuká, DT a klasika se do moderní doby prostě nehodí, trénink na ně je časožrout (proto jsem i navrhoval větší rozvoj soutěží na krátkých tratích, na které je ochotno trénovat (když mluvím o tréninku, tak myslím pořádný trénink, ne si 2krát s psíkem oběhnout Stromovku) více lidí a pole pak bude vyrovnanější.
>
>>Seriozní diskuzi si tady nevyvolal, protože jak ti tady někteří marně vysvětlují (ale to prý teď do BENu nepatří), toho chrlíš tolik, že na to reagovat nejde.
>>
>>Nejlepší není ten, kdo zrovna zaběhl, možná odvěsel, poslední 2 či 3 závody. 10 jich odvěší s menší pravděpodobností.
>>
>>V OB je (byla kdysi jediná) disciplína, na kterou většina musí tvrdě trénovat. Pokud snížíš počet závodů, pak se bude nominovat ještě víc napříč disciplínami. To nejde jen střílet od boku. A klasika si zaslouží své místo i nadále. Podobně DT, bez ohledu na to, že někdo fňuká, že se na to musí trénovat.
>>
>>Míchání dvou rankingů pro rozdělení do podkategorií či nominace na mistrovství asi nepůjde tak triviálně jako 90% odsud a 10% odsud.
>>
>>Za necenzurovaný BEN
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)