Re: Re: Re: MČR ve sprintu a Baron


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 11.11.2008 19:53:19, z adresy: 78.128.168.239

osobně si to nemyslím, sice uberu, ale disciplínu, která se sprintem má pramálo společného, čili alespoň nebude muset na sprint trénovat jako na dlouhou.

Pokud by byly přijaty nominace z oblastních závodů, Baron by všechny prověřil už na MČR na KT a sprintu.

Pokud by byl přijat doplňovací ranking (2 závody), může v klidu skvěle běžet i Áčka a Elitu, stačí mu k tomu zaběhnout dobře 2 oblastňáky VčO.




>Píšu moc rychle. Radši to přeformuluji:
>Kdybys zrušil zisk licence R z dlouhé trati, ubereš další způsob, jak rychle postoupit na MČR. Postoupil snad letos (loni) z DT na sprint nějaký totální loser?
>
>>Jasně. Tak hlavně Baronovi uber další způsob, jak se dostat na MČR ve sprintu bez umístění do 70. místa. Zruš licenci R z dlouhé trati.
>>
>>>jen ti dodám na lepší přemýšlení:
>>>
>>>představ si, že i ten Baron se rozhodne v dubnu zahodit cigára a všechny překvapit na MČR ve sprintu. 4krát týdně intervaly, totální abstinence, na slečnu nemá čas, prostě nic. No, a pak v červnu zjistí, že vlastně pro něj neexistovala cesta, jak se na to mistrovtství nominovat.
>>>
>>>Současný ranking a systém soutěží tak způsobí, že se ke svým cigárům zase vrátí
>>>
>>>>opravdu tenhle příspěvek nechápu, do teď jsme se zde namlich vůbec nezajímali o faktické změny, ale pouze o to, že vlastně vůbec nevadí, že soutěže nefungují tak jak mají. Tuhle debatu jsme myslím odhalením soutěžního nihilismu v duších mnozích ukončili a nyní se tady může roztrhnout pytel s návrhy (pošli mail soutěžní komisi, aby jsi zjistil, že jsou si vědomi, že některé věci v současném systému nejsou v pořádku). Místo svých příspěvků neustále řešících moji grafomanii prosím tě navrhni, jakým způsobem by jsi ty osobně vyřešil (a já už sem nebudu muset psát, raději se totiž vrhnu do tréninku):
>>>>1) start na MČR ve sprintu
>...
>>>>6) vyběhnutí R licence na dlouhé trati a následný start na MČR ve sprintu
>>>>
>>>>Předpokládám ale, že tobě jsou tyhle věci úplně jedno, jinäk by jsi tohle nenapsal.
>>>>Své navrhy sem může prezentovat každý, alespoň bude z čeho vybírat.
>>>>
>>>>Díky reakci druhých považuji fiktivní závodníky za koncept špatný (rank. body tak ale bude záviset na tom, kdo běží a nikoli na tom, kdo vyhrál).
>>>>Kdyby se sešlo více argumentů k tomu rankingu ze 2 závodů, bylo by to fine, jelikož podobný návrh, ne z mé dílny, by měl být na soutěžní komisi určitě diskutován.
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>>...měl bys tohle fórum VYHRADIT Jiřímu Jansovi, protože hravě zvládá příspěvky i odpovědi na ně. Pro ostatní bys pak mohl udělat nějaké jiné fórum někde stranou, až v utajení.
>>>>>
>>>>>Oddíloví kolezi JJ by mu taky mohli zaplatit nějaký ten KURS KOMUNIKACE, to je teď v módě. Běžně je člověk schopen vyjádřit svoje názory, postoje a návrhy k nějaké věci nadvakrát. Že potom následují nekonečné spory s odpůrci a vzájemné vyvracení argumentů, není sice příliš hezké ani přínosné, ale je to běžné. Když ovšem někdo překopává své vlastní návrhy ještě dříve, než na ně někdo stačil reagovat, a vydává 25. "konečnou" verzi, je to opravdu unikát.
>>>>>
>>>>>Aniž bych se chtěl vyjadřovat k meritu, konstatuji, že mám nevalné mínění o inteligenci VŠECH těch, kdo navrhují čím dál komplikovanější systémy a jejich časté změny.
>>>>>
>>>>>Za soutěžní lůzu (bohužel už spíš bývalou) zdraví
>>>>>jk
>>>>
>>>
>>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)