Re: dvě věci?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Jiří Jansa , posláno: 12.11.2008 13:44:01, z adresy: 195.113.58.215

jo, ale trénovat na DT žere celkem dost času. myslím, že je spousta orienťáků, co je schopna hodně slušně bežet sprint a middle, klasiku už ale nevydrží a dlouhou už vůbec právě kvůli tomuhle.

ale uvidíme, už to nechám na jiných



>První věc: kdo je schopen natrénovat rozumně na MČR na DT tomu určitě nebude dělat problém natrénovat na sprint, kde jsou ty rozdíly pouze rychlostní nikoliv vytrvalostní. Navíc je o několik měsíců později. Je to cesta z větších nároků na menší, v opačném směru je to už horší.
>
>Co se týče zvýhodnění republikových závodů na oblastní tak to je snad logické. Kdyby to nebylo, tak už by skutečně měli ranking v moci jen ti z jeho čela. Takhle jsou na některé akce v roce mírně tlačeni je navštívit a ten koeficient tam dát. Máš tak aspoň pár závodů v roce, kde s jistotou ta možnost bodovat bude.
>
>Jináč ti doporučuji počkat, jak dopadne tvůj nápad s nasazováním z tzv. druhého rankingu, který působí docela jednoduše a když se přesně vyhradí, mohl by nahradit divoké karty na jednotlivé závody a administrativu tak dokonce zjednodušit. Z tvých bodů totiž vyplývá že jedním by jsi bral a druhým dával a to vše by jsi posuzoval jen podle svého subjektivního názoru.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)