Re: účast - protiargumenty


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: kra-jan , posláno: 28.8.2013 14:23:57, z adresy: 89.233.150.8

Buď je Hanácká oblast ve srovnání s jinými oblastmi hodně přestárlá, nebo jsou početní poměry hodně podobné ve všech oblastech a tudíž tam, kde bývají malo obsazené veteránské kategorie, budou asi málo obsazené i kategorie DH21.

Samozřejmě nemám čas si stahovat statistiky z ostatních oblastí, takže budu muset vystačit s karteziánskou logikou - :) . Je možné, že u vás v oblasti je to prostě tak, že mlaďochy baví objíždět béčka, zatímco vetoši se spokojí s oblasťáky. Ale to nemusí být stejné všude. Nicméně k té logice:

1) HD21 běhá 14 ročníků, z nichž nikdo nemůže běžet nic jiného, plus minimálně dva ročníky mladších a 'x' ročníků starších. HD35 běhá 10 ročníků, z nichž všichni ovšem můžou místo toho běhat HD21, plus možná pár starších.

2) Pokud jde o OBLASTI S VŠEOBECNĚ NÍZKOU ÚČASTÍ - a o ty jde v této věci především - závodníci se dobrovolně sami hlásí do kategorií, kde můžou mít víc soupeřů. takže logicky HD35 půjdou do HD21, páč opačně to nejde.

Ale z hlediska toho, co navrhuju, není podstatné, zda se veteránské kategorie na oblasťákách zahrnou, nebo ne. To by byla otázka pro komisi pro ranking, která by si všechny podklady samozřejmě musela vyhodnotit.



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)