Re: Re: Re: Re: Ale to je dost a dost mimo


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: ZLH7001 , posláno: 4.6.2012 22:14:49, z adresy: 88.81.71.141

>>Já osobně čtu pravidla, týkající se hlavního rozhodčího a kontroly ražení tak, že hlavnímu rozhodčímu ani nepřikazují, ale ani NEZAKAZUJÍ vyčtení krabiček.
>
>máš pravdu Tomáši, HR může vyčítat dle libosti.
>Nicméně na základě znění Pravidel je i tak povinen diskvalifikovat závodníka, jehož čip nenese záznam o průchodu kontrolou. To má předepsáno zcela jednoznačně v příloze A.II., bodě A.II.7

Zdarec,
no, jo.
Takže vidím dvě možnosti, jak se k tomu pravidlu postavit. Zjevně (podle znění pravidel) nejsem sám, kdo nějakou dobu žil v tom, že záznam v čipu je jednoznačný a nezpochybnitelný: ANOxNE. (S mým starým čipem a ve veteránech, kde už obvykle nejde o vteřiny jsem si snad ani nedokázal představit situaci, že mám záznam v krabičce a v čipu ne - prostě si počkám.)
Takže možnost a) zůstaneme u toho, že jednoznačný a rozhodující je záznam v čipu.
Možnost b) záznam v krabičce budeme oficiálně považovat za průkazný.
Takže se Tě zeptám jako člena SK (možná naivně, když jsou tady stížnosti na zkostnatělost): Je reálné na nějakém zasedání přeformulovat bod A.II.7 na "V případě, že čip ani krabička na dané kontrole nenese záznam o průchodu závodníka některou z kontrol ... je
závodník diskvalifikován." nebo tak nějak?
PS: Někde jsem v protokolu ze závodu četl něco ve smyslu "Na žádost 4 závodníků (reg. č.) byly po závodě vyčteny krabičky. Na základě tohoto vyčtení byl ... oddisknut, ostatní diskvalifikace zůstaly v platnosti."



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)