Re: Re: web stránky pro superanking vs. web stránky pro úřední dokumenty


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 12.12.2010 14:03:53, z adresy: 62.240.183.85

"Kdo chce, tak si to najde."

forma je ale taky důležitá. Obecně má ranking i superanking obrovskou budoucnost - běžci vybíhající si slevy na startovné podle své disciplíny (to se budu pokoušet vyjednat pro superanking na příští sezónu s pořadateli vícedenních závodů), nadnárodní společnosti dávající za každý vyběhlý bod peníze na charitu atd. atd.

bohužel svaz nechává tuhle soutěž díky nulové podpoře (a nesmyslnému využití pro nasazování na MČR) zaniknout, přičemž je to o dost lepší věc než jakékoli jiné dlouhodobé soutěže, které svaz nabízí (což lze jednoduše dokumentovat i tím, že ji sleduje o dost více (asi tak 10krát) běžců než jiné dlouhodobé soutěže - ČP, Hummel sprint Cup apod.)


vyvěsím si inzerát hledající programátora, který propojí superanking, svazový ranking, stránky pro rankoholiky, megaranking do jedné věci a vše si zaplatím ze svých študáckých příjmů, když pro ty poplety je důležitější výměna úředních dokumentů než perfektní soutěže




>Pro mne je třeba důležitou soutěží megaranking, nebo též pořadí rankoholiků. A je mi úplně jedno, jestli to je nebo není na svazových stránkách. Kdo chce, tak si to najde.
>
>Mimochodem, co je s letošními výsledky, Sosno???
>
>
>
>>již nediskutuji, jen upozorňuji, co považuje sekce OB a soutěžní komise za důležité a co za nepodstatné:
>>
>>Shromáždění sekce schválilo hlavní úkoly sekce OB na rok 2011:
>>připravit nové, moderní a komplexní internetové stránky sekce OB, které budou zahrnovat veškeré informace sekce a to jak vně tak i dovnitř svazu
>>
>>SK - návrhy na úpravu soutěží:
>>12. Doprovodný výpočet rankingu dle typu tratě, tzn. klasická, krátká, sprint podle kalendáře závodů;
>>Omezení na nejlepší 3 výsledky – NESCHVÁLENO
>>
>>
>>
>>už se těším, jak si budu moci číst svazové úřední dokumenty, metodický pokyny pro lidi, co neumí sami přemýšlet, na supermoderních stránkách (doufám, že tam bude i diskuze), místo abych se podíval na to, jak si vedu v jednotlivých disciplínách (sprint, KT, klasika, nob, týmový ranking) či za určitá období (a se mnou cca 80 dalších běžců či běžkyň, co superanking minulou sezónu sledovali, vezmu-li průměrnou účast na závodech 20 závodů, zprůměrované (spíše to bude více) startovné 100 Kč, 15% odvod svazu, dostanu částku 24000 kč vybranou od těch, co by podobnou soutěž sledovali) v rankingu, tak jak bývá zvykem v civilizovaném světě (SWE)
>>
>>
>>činnost svazu na poli soutěží je jednou velkou ostudou a ani se nedivím, že se vám tady sportovci postupně prochlastají soutěžní nudou k smrti.
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)