Re: Re: Re: Dobrá zpráva pro většinu kromě JJ - špatná zpráva pro pořadatele MČR a běžce z malých oblastí


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 28.11.2010 2:20:08, z adresy: 78.128.168.58

je znát, že jsi moc rozumu nepobral, jinak by jsi věděl, že tohle nebyl můj návrh ale Bestíka. Vzhledem k tomu, že na MČR se dá nominovat i skrze pomocný ranking se 2 závody či skrz vítězství na oblasti, tak je pak z hlediska elity skoro jedno, zda je v rankingu 10 či 6 závodů.

Co bude akorát pokračovat je to, že běžci, kteří běhají jen závody v malých oblastech, budou mimo možnost běžet na MČR. A tím bych řekl, že pořadatelé MČR na KT a KL zbytečně přichází o závodníky, neb oněch 70 chybících běžců z první 200vky, co na MČR nedorazí, se bude právě rekrutovat z běžců velkých oblastí, co si body vybíhají jakoby mimochodem.

ale když to pořadatelům MČR ani poškozeným závodníkům nevadí, tak to je jedno.


>>D) Proč nebyl snížen počet závodů započítávaných do Rankingu (volá se po tom už opravdu dlouho a diskuze na toto téma je tu každoročně)? Proč se opět nebudou počítat závodníci, kteří byli DISK (člověk je snad neporazil?) ?
>
>
>za JJ plackovske nesnizeni poctu zavodu do ranku jsem i SK ochoten "odpustit" to nezapocteni disku :-). Vola po tom vetsinou par stejnych lidi, kteri nejsou ochotni tech 10 zavodu odbehnout, i kdyz to opravdu neni moc velky problem...




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)