Re: Re:


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: P.V , posláno: 8.8.2010 20:29:26, z adresy: 88.103.10.252

Jediné čím mě překvapuješ je "nevymáchanost tvé ústní dutiny" - celá tvoje odpověď je "J.J.klasika":
ty tušíš ,že kdosi kdesi ve Švédsku běhal ve sněhu asi 6x něco ("svým tempem" !sic!) a z toho usuzuješ ,že" i díky tomu pak většinou nejsou nabubřelí, když přijde městský sprint".A HOTOVO!!!
No to je vskutku objevné a novátorké zjištění.
Je to potěšeníčko s tebou diskutovat ale už se té radosti asi zřeknu - nejsem pro tebe rovnocený partner(doufám,že alespoŇ v tom mě dáš za pravdu!)


>asi tě hodně překvapím, ale ve Švédsku jsou oddíly, ve kterých veteráni samozřejmě intervaly normálně trénují (sám jsem s nimi běhal, prostě se sešel celý oddíl od těch nejmladších po ty nejstarší a běhali se ve sněhu intervaly (tuším 6krát 3 min). Není na tom nic špatného, každý šel svým tempem.
>
>i díky tomu pak většinou nejsou nabubřelí, když přijde městský sprint
>
>
>
>zbytek příspěvků k tématu je česká klasika, nic vlastního neřeknu, hlavně že si kopnu.
>
>
>
>
>>Uff -tak to je teda silný kafe. To jako ,že bych měl po 60.ce začít běhat intervaly?Dovolil bych si míti také jeden "vítaný protinávrh" : co to takhle udělat opačně a přispůsobit délky tratí této "špatné " trénovanosti(pochopitelně jen u veteránů). Mimochodem máš alespoň představu ,jak to bude s tvojí "veteránskou " trénovaností , když už nám rozdáváš ta moudra?
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)