Re: Re: Re: Re: Re: Re: výsledky oblíbenosti disciplín,, žádost o okamžitý konec propagandy


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: jiří jansa , posláno: 22.1.2010 1:08:09, z adresy: 87.236.199.73

Kurej, nejprve fakta, potom dojmy, popletls, co se dalo, navic reagujes na neco, co uplne nesouvisi s puvodnim tematem, ale budiz...

Pred par lety (5 let ?) probehl jediny test OB o tom, zda se bezci zlepsili na klasicke trati. Bezeli stejnou trat jako byla v 70. letech a i pres znalost trate prohrali. I to je jeden z dukazu (dalsim pak jsou napriklad casy na draze na 10 km), ze se bezci na klasicke trati zhorsili.

A timto faktem se OB velmi lisi od ostatnich sportu, kde se naopak sportovci zlepsuji (staci se podivat na hokej v 70. letech a porovnat to se soucasnou dobou,,, ci cas na maratonu,,, ci casy v plavani).


sociologicke duvody jsem zde uvadel nekolikrat a jen me nyni prekvapila pretvarka mensiny, ktera si klidne odhlasuje klasickou trat jako druhou nejoblibenejsi, ac ji vetsina z nich nebeha (veterani a ruzne podkategorie) a i kdyz ji beha, tak na ni radne netrenuje.


Tomu se říká, prosím pěkně, fraška.





>>To už jsme si demonstrovali i na porovnání světové špičky ze 70. let a ze současnosti, kdy na stejné trati byla ta v 70. let rychlejší (což je v rámci sportů opravdový unikát, aby se za 30 let sportovci nejen nezlepšili, ale dokonce zhoršili)
>>
>Za 30 rokov sa sportovci ani NAHODOU!!! nezhorsili, kopec z nich ma sqle vysledky od najkratsej po najdlhsiu trat / a nie len v OB, ale aj v bez. lyzovani, biathlone, plavani.../. Naopak, s trochou fantazie sa da povedat ze, z pohladu smrtelnika, su niektori "Supermani". Ale to pochopi len ten, co sportu rozumie... pardon JJ, Teba sa to netyka :-)




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)