Re: divakizace ?


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Starouš , posláno: 3.1.2010 23:05:10, z adresy: 88.100.43.30

>Nejen ja, ale ani pan Goooogle si moc nevi rady s pojmem DIVAKIZACE. Protoze vim, ze ted sem prispivas ve 14 dennich intervalech, chtel jsem Te poprosit, jestli bys tenhle termin zase v nedeli (17.ledna) nam, SN, neosvetlil:)
>
>Google: 'Na váš předmět vyhledávání - divákizace - nebyl nalezen žádný odkaz.'
>
>>Americký ekonom Dean Baker si spisuje velmi povedený blog Beat The Press, ve kterém opravuje novináře předních deníků ze zřetelných nesmyslů. A já začínám přemýšlet, že bych si něco podobného zavedl pro orientační běh, neb se to zde omyly jen hemží:
>>
>>tak například na facebooku se podepisuje petice proti zrušení MČR na DT. Bohužel míří zcela špatným směrem - viníka hledá v soutěžní komisi.
>>
>>Nikdo rozumný by statut MČR u dlouhé tratě nesebral, kdyby fakta nehovořila jasně - účast se zredukovala na neutáhnutelné minimum a bylo by ostudou rozdávat mistrovské medaile v disciplíně, kam nikdo nejezdí.
>>
>>Proto nesepisujte petice proti soutěžní komisi, ale proti soutěžnímu nihilismu, který ruší disciplíny a nikoho se na názor - narozdíl od hlasování v rámci svazových struktur - neptá.
>>
>>
>>
>>léčba SN
>>- loňský rok jsem strávil upozorňováním na nebezpečí soutěžního nihilismu (někteří mi dlouhou dobu nevěřili, posmívali se a práskali jak nepříčetní, zrušené DT ale hovoří jasně) rok 2010 pak vyhlašuji rokem jeho léčby !
>>
>>první kroky již začala soutěžní komise dělat, uvolnění všech MČR od plné závislosti na rankingu a příslib změn v rankingu jsou kroky správným směrem.
>>
>>Přesto bych se nebál a popustil fantazii hodně dále:
>>
>>- odstupňování startovného podle rankingové pozice
>>- zastavení trendu DIVÁKIZACE orientačních běžců v rámci OB médií
>>- dražby divokých karet
>>
>>
>>God save the queen and orienteering !
>>
>>PS: dal jsem si 2 novoroční předsevzetí, opět začít závodit na klasické trati, když si - dle mě omylem - myslíte, že jde o hlavní disciplínu a přispívat na toto fórum v nanejvýš 14ti denních intervalech. To první nebude větším problémem, k tomu druhému dopomáhej mi Bůh.
>>
>

Za mě - diviaky (česky prasata) v tomto sportu nechci. Jsou to opravdu prasata. :-)
S přáním pěkného nového roku
Starouš



Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)