Re: petice na facebooku proti zrušení DT hledá viníky na špatném místě,, léčba SN


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: Petr Hrouda , posláno: 5.1.2010 11:36:23, z adresy: 147.251.34.95

Nemáš pravdu, Jiří. Kdyby mistrovství ČR na DT bylo řádně vypsáno v návrhu kalendáře pro rok 2011, ale nikdo se na jeho pořádání nepřihlásil v prvním, druhém ani třetím kole, pak by dlouhou trať pohřbil soutěžní nihilismus. Takhle mistrovství ČR na dlouhé trati pohřbila soutěžní komise.
(Toto není útok na SK, která má takovéto rozhodnutí ve své kompetenci. Toto je strohé konstatování faktu.)
>
>tak například na facebooku se podepisuje petice proti zrušení MČR na DT. Bohužel míří zcela špatným směrem - viníka hledá v soutěžní komisi.
>
>Nikdo rozumný by statut MČR u dlouhé tratě nesebral, kdyby fakta nehovořila jasně - účast se zredukovala na neutáhnutelné minimum a bylo by ostudou rozdávat mistrovské medaile v disciplíně, kam nikdo nejezdí.
>
>Proto nesepisujte petice proti soutěžní komisi, ale proti soutěžnímu nihilismu, který ruší disciplíny a nikoho se na názor - narozdíl od hlasování v rámci svazových struktur - neptá.
>
>
>
Ad PS: Je mi sympatické, jak jsi ochoten jít "proti všem" a prosazovat názory, které ostatní nechápou nebo s nimi nesouhlasí. Ale když něco (jako teď ty své dehonestující hlášky o klasické trati) omíláš pořád dokola, tak už mě taky docela sereš. :o)
>
>PS: dal jsem si 2 novoroční předsevzetí, opět začít závodit na klasické trati, když si - dle mě omylem - myslíte, že jde o hlavní disciplínu a přispívat na toto fórum v nanejvýš 14ti denních intervalech. To první nebude větším problémem, k tomu druhému dopomáhej mi Bůh.




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)