Re: Re: Re: Re: Re: MČR štafet a klubů, SJC


[ Odepsat ] [ Související příspěvky ] [ BEN - Bestíkovy noviny ]

 

NORD Service - velkoplošný tisk, digitální tisk

 


Autor: SJC8484 , posláno: 13.10.2009 21:35:15, z adresy: 94.113.74.39

Oplaceni na urovni desetiletych deti by svedcilo o opravdu "vysoke" inteligenci toho, kdo by to udelal. Kazdopadne vim o lidech z jinych oddilu, kteri "vypraskovali" chodbu ve skole, kde byli ubytovani a je zajimave, ze o tech se nikdy nikdo nikde nezminuje, zato onen pripad z druzstev 2007 je pro vsechny nezapomenutelny. Asi proto, ze byl proveden jicinaky. A to se viniku nehodlam nijak zastavat, jen myslim, ze uz by se to nemelo stale dokola opakovat a rozmazavat :-)


>No jak jsem rikal uz pred zavodem: Telarnu radeji nenabidli, protoze se bali toho, ze jim konecne nekdo vrati jejich radeni minimaxy a podobne cinnosti, ktere s radosti jeste nedavno provadeli jinym oddilum (viz. napr. MCR druzstva 2007)...
>
>>No a absence ubytování v tělocvičně - myslíš vážně, že to byl záměr?!?! (Doteď jsem se bláhově domníval, že vám něco vybouchlo nebo tak...) Tak to je hovadina, tělárnu považuji pro velký závod za naprostý standard. To si jako myslíš, že orienťáci jsou tak bohatí, aby si na závodech platili za trojcifernou sumu chatky (pokud jsou tvrďáci, kteří jdou i v říjnu do "studeného odchovu"), potažmo penziony a podobné (obvykle od 200 výš)? Jistě, řada z nich to preferuje, ale nedat na výběr je slušně řečeno projev toho, že vám na závodnících až tolik nezáleží... Mimochodem, součet ubytovací kapacity míst, která jste nabídli v rozpise, byl něco kolem 600 - to opravdu zbylých pár stovek lidí jelo spát domů nebo si prostě museli poradit jak umí?
>
>




Související příspěvky



Odepsat

Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
(není nutné)
Název příspěvku:
Text příspěvku:
Heslo: (napiš pozpátku ben)